Toyota Corolla Verso TRC OFF , VSC без Check
Toyota Corolla Verso TRC OFF , VSC без Check
Здравейте, имам Toyota Corolla Verso 2,2 D-cat 177hp произведена 12.2006г. сега се появи проблем. Жена ми след като е спряла колата чува, че нещо бръмчи дори и след изваден ключ от автомобила. Оказа се, че мотора на ABS не изключва(поне така ми каза момчето което е изключило буксата). В момента с изключената букса свети само ABS и (!) И не отчита скоростомера. Пробвах , като включа буксата светват и TRC OFF и VSC и скоросто ера си работи.
Опитах да свържа автомобила с ODB II чрез андроид с ELM Scan Toyota(Demo), Tork(light) и Car scaner безуспешно. Свързва се с ELM адаптера изпробва всички протоколи и не може да се свърже с ECU-то.
Инсталирах Tech stream от темата viewtopic.php?f=22&t=23195 пак не успях.
Отидох при един майстор свърза се с автомобила и изписа грешка speed sensor. Препоръча ми да си взема датчик скорости втора употреба за проба
Опитах да свържа автомобила с ODB II чрез андроид с ELM Scan Toyota(Demo), Tork(light) и Car scaner безуспешно. Свързва се с ELM адаптера изпробва всички протоколи и не може да се свърже с ECU-то.
Инсталирах Tech stream от темата viewtopic.php?f=22&t=23195 пак не успях.
Отидох при един майстор свърза се с автомобила и изписа грешка speed sensor. Препоръча ми да си взема датчик скорости втора употреба за проба
Последно промяна от Akima на 19 Окт 2019 09:39, променено общо 1 път.
Причина: Преместена в правилния раздел. Ориентирайте се навреме.
Причина: Преместена в правилния раздел. Ориентирайте се навреме.