Аз също, а може ли да потвърдим кои са те като потребителски имане в случай, че се наложи да се обърнем към тях?
MMT трансмисия/скоростна кутия и всичко за нея
- ppeneva
- Автомобил: Corolla Hatch 2005 1.4 D4D MMT
- Благодарил/а: 2 пъти
Здравейте колеги. Имам Аурис 1.4д 2008г. Автомат(ммт). Проблема ми е F1 контроли за скорости от волана. не работят. но друго всичко работи. Отворих волана и всичко е закачено няма проблем там. Някои имал ли същия проблем? Някои сервиз ще ми препоръчате ли в Пловдив. Кой се занимава с този проблем автоелектричар ли или дето се занимават със скоростни кутии? Благодаря от сега.
-
- Автомобил: Тойота корола 1.4d4d
Колега как мога да се свържа с теб от софия съм и имам проблем изкл на един сфетофар и остана на N трябва ми някой който да ми помогне или да ме упъти каде да отида
- Митхат
- Автомобил: E38
- Благодарил/а: 46 пъти
- Получена благодарност: 132 пъти
Това че всичко е закачено е добре,но трябва всичко едно по едно да се провери, всички връзки там една по една първо горе на волана при самите пера,и после кабелите един по един до блока.Но първо си трябва диагностика аз лично имах такъв проблем с един автомобил.Много "играчка" с мултицета, на края излезна един крив пин в основата на блока,но се утрепах докато го хвана.
В Пловдив не знам кой може да ти помогне,аз лично бих се обадил на Сурен да ги питам.
Благодаря ти.mfandakov написа: ↑09 Яну 2019 16:42Това че всичко е закачено е добре,но трябва всичко едно по едно да се провери, всички връзки там една по една първо горе на волана при самите пера,и после кабелите един по един до блока.Но първо си трябва диагностика аз лично имах такъв проблем с един автомобил.Много "играчка" с мултицета, на края излезна един крив пин в основата на блока,но се утрепах докато го хвана.
В Пловдив не знам кой може да ти помогне,аз лично бих се обадил на Сурен да ги питам.
В Пловдив има ли хора които се занимават с ММТ и актуатори за да започнем да оправяме и отсраним проблема. Само така седи на паркинга и си клатиме главата какво да правим с колата защото не мога намеря човека който да оправи това чудо наречено ММТ.
- Митхат
:
SORRY знам че е гадно това,но просто не се сдържах.това с паркинга и главата ме разсмя.

SORRY знам че е гадно това,но просто не се сдържах.това с паркинга и главата ме разсмя.
То е направо като хинду тв сериал с тези ММТ. Роля камикадзе е по-хубава отколкото да си зад волана с това ММТ убиец и да влезеш в кръгово и да ти да изключи от скорост и не можаш да се изнеса по бързо почти ме удряше отдясно. Страшно е с тези убийци ММТ. А и на 16г. кола какво повече да влагаш в нея не знам. Трагедията ММТ е безкрайна измислица. Успех с поправките на тази измислица наречена ММТ.
- Митхат
Е точно паради тази причина им писва на хората и скоро мой познат ми каза че е гледал ММТ 2005Г 1.4 Д за 2800лв с номерата.
Конкретно по твоя случай,обади ми се да я погледнем.
Сега като се посмяхме на твой гръб поне и да помогнем.
Конкретно по твоя случай,обади ми се да я погледнем.
Сега като се посмяхме на твой гръб поне и да помогнем.

Да, наистина има ли сервиз в пловдив дето разбира от ммт да имам предвид ако се случи нещо да ида там.
-
- Автомобил: Тойота Аурис 1.6 ММТ
Здравейте колги, аз имам проблем със скоростна кутия ММТ на Тойота Аурис 1.6 бензин. До колкото разбрах, след като прочетох целия форум, проблема ми най-вероятно е с актулатора. Грешката, която показва на диагностика е Р0810. Ако може някой по-компетентен да се свърже с мен за отстраняване на проблема и насоки, в кой сервиз да отида. Благодаря предварително!
-
- Автомобил: Toyota Corolla 1.4D4D
- Благодарил/а: 11 пъти
- Получена благодарност: 34 пъти
Здравейте колега,
Мога да опитам да помогна, ако сте в София.
Поздрави
Мога да опитам да помогна, ако сте в София.
Поздрави