Могат ли да се видят реални километри с Techstream
Здравейте, дали може през Techstream да се видят реални километри на кола? Става дума най-вече за Avensis D4D 2.0 2011-2013 г. И ако може - къде се намира менюто? Благодаря предварително!
- boyanmt
- Автомобил: RAV-4-за кибрит
- Благодарил/а: 1 път
Привет!
Да,виждат се реалните километри!
Още при свързването,софтуера прочита цялата инфо от борд компютъра,включая Одометъра!
Да,виждат се реалните километри!
Още при свързването,софтуера прочита цялата инфо от борд компютъра,включая Одометъра!
- Прикачени файлове
-
- 26B3197E-3A37-4846-91FA-DF302D1E2DF9.jpeg (631.08 KiB) Преглеждано 3893 пъти
Не могат да се видят реалните километри. Могат да се видят показанията на одометъра наистина (то това може и без Techstream ).
Corolla E17 (2014) 1.6 Valvematic LUNA MT
Avensis Wagon T25 2.0 D-4D 1AD-FTV
Avensis Wagon T25 2.0 D-4D 1AD-FTV
-
- Получена благодарност: 2 пъти
Здравейте. Могат ли да се видят реални километри на корола версо zze12 2003 та година?
Който не може да работи с главата , трябва да работи повечко с ръце.
- Митхат
- Автомобил: E38
- Благодарил/а: 46 пъти
- Получена благодарност: 132 пъти
Могат ,обаче не в Техстрийма,а при
Колегата. Мехханика

Колегата. Мехханика

-
- Получена благодарност: 2 пъти
Не говорим след ревизиране на мотор.
Винаги ми е било любопитно с колко е върната. Всички сме наясно , че се връщат километри.

Който не може да работи с главата , трябва да работи повечко с ръце.
- WoLF
- Благодарил/а: 684 пъти
- Получена благодарност: 267 пъти
Гледаш километрите записани при последното посещение на официален сервиз, делиш на годините на колата и получаваш среден годишен пробег. После си слагаш пробега, за колкото искаш годинки напред и закръгляш но някакво число, че ги мързи да връщат с измислени числа и готово. По-точно от това няма
Виждал съм Приус-и върнати с може би 200-250 хиляди, а една бройка беше върната с 350 000 и си ѝ личеше, продаваха я за на като 180 000

Виждал съм Приус-и върнати с може би 200-250 хиляди, а една бройка беше върната с 350 000 и си ѝ личеше, продаваха я за на като 180 000

Може ли някой да ми каже,защо подяволите Aвенсис T25 2.2 D-CAT 2AD-FHV го няма в текстрийм.Мойта ли версия е бъгава нещо или?Извинявам се ако има вече тема ,но не намерих нищо по въпроса.Забравих да спомена аз съм с версия Techstreim V13.00.022 

- mapamop
- Автомобил: Avensis WG T25,1ZZFE,2005
- Благодарил/а: 159 пъти
- Получена благодарност: 575 пъти
Струва ми се малко невероятно да го няма. Принципно на база годините на производство на автомобила и на софтуера трябва да го има в 10 версия, с 11 или 12 да работи оптимално. За 13 ми звучи нелогично да го няма, освен ако софтуера е кракнат криво и нещо не е както трябва.
Софтуера с ключ ли го регистрира или подменя файлове за да прескочиш проверката на лицензния ключ?
Не си писал дали го има в менютата за избор или просто не ти разпознава модела на автомобила и не ти го предлага - там са драйвери и кабел. Имах подобна драма с кракната 12-та версия - не ми разпознаваше модела и двигателя. После забиваше на живи данни. Инсталирах 14.10 с генериран ключ, без да подменям файлове и всичко си дойде на мястото.
Софтуера с ключ ли го регистрира или подменя файлове за да прескочиш проверката на лицензния ключ?
Не си писал дали го има в менютата за избор или просто не ти разпознава модела на автомобила и не ти го предлага - там са драйвери и кабел. Имах подобна драма с кракната 12-та версия - не ми разпознаваше модела и двигателя. После забиваше на живи данни. Инсталирах 14.10 с генериран ключ, без да подменям файлове и всичко си дойде на мястото.
Opel Astra F 1.7D(1993) -> Toyota Avensis T25 (2005), E: 1ZZFE, F: ZZT251L / Corolla Verso (07.2007), E: 1ZZFE, F: ZNR11L
--
Не отговарям в теми, в които не съм задал въпрос.
Не отговарям на лични съобщения.
--
Не отговарям в теми, в които не съм задал въпрос.
Не отговарям на лични съобщения.
Здравеи mapamop, въпросният кабел е закупен от Амазон и с него софтуера.В менюто няма никакъв Авенсис ,а автоматично не го разпознава дори и Яриса на жена ми 2009г.Със кабела MVCI Firmware Update Tool се връзва без проблем,Techstream го разпознава кабела и до там. При инсталацията копирах един файл и след това вкарах ключа които беше в папката.Всичко направих както е описано във видеото за инсталация.Най-вероятно е диво китайско менте,защото видеото е на китайски.Ще те помоля ако знаеш от къде мога да се сдобия с правилния софт дори и срещу заплащане. Весело посрещане на НГ