alexander79 написа: ↑23 Юни 2018 14:31 Въпросът е, че реших да погледна в кутията на филтъра на купето

alexander79 написа: ↑23 Юни 2018 14:31 Въпросът е, че реших да погледна в кутията на филтъра на купето
Въобще не съм имал това предвид - щом нещо те е съмнявало - добре е да го провериш...alexander79 написа: ↑25 Юни 2018 08:57 @slow... май наистина не трябваше да отварям кутийката ама пусто любопитство !
Колега, съветвам Ви да направите лично теста на двата автомобила. Тогава голяма част от въпросите Ви ще отпаднат от самосебе си според Вашата вътрешна класация/приоритети...
Моля да ме извините! Чел съм между редовете явно. Да, филтърът на купето определено е по-малък и не пасва добре, оставяйки фуги отстрани. Така си беше и с оригиналния. Странно е, правило ми е впечатление.alexander79 написа: ↑25 Юни 2018 08:57 @celeron_7000 не ставаше дума за въздушният филтър на двигателя, а за този на купето. Ако този на двигателя не уплътнява добре всички знаем какви ще са последствията.
@slow... май наистина не трябваше да отварям кутийката ама пусто любопитство!
Да, разбира се. Все пак докато направя лично това бих имал само полза от впечатления и от другия модел. Това, което ме притеснява е багажникът в Корола. По-точно не неговият размер, който е повече от голям, колкото формата. Досега съм имал винаги комбита или SUV, а колата ще се ползва като семейна с бебе...slowtraveler написа: ↑25 Юни 2018 12:24Колега, съветвам Ви да направите лично теста на двата автомобила. Тогава голяма част от въпросите Ви ще отпаднат от самосебе си според Вашата вътрешна класация/приоритети...
1.4 мотора дето си го споменал е добър ама вече ве се предлага от шкода а новия 1.5 чувам засега е зле .Amadevs написа: ↑25 Юни 2018 14:47Да, разбира се. Все пак докато направя лично това бих имал само полза от впечатления и от другия модел. Това, което ме притеснява е багажникът в Корола. По-точно не неговият размер, който е повече от голям, колкото формата. Досега съм имал винаги комбита или SUV, а колата ще се ползва като семейна с бебе...slowtraveler написа: ↑25 Юни 2018 12:24Колега, съветвам Ви да направите лично теста на двата автомобила. Тогава голяма част от въпросите Ви ще отпаднат от самосебе си според Вашата вътрешна класация/приоритети...
Ако смартфонът е с OS Android, да. С iOS - не (поне по чисто софтуерен път, без кабел, не става).
Потребители разглеждащи този форум: Majestic-12 [Bot] и 6 госта