Какво е това 'фулене' не знам. А някои хора в ината си твърдо не искат да предоставят достатъчна информация, като че ли другите са им длъжни да гадаят 'какво е искал да каже авторът'.. Колега, диоптър нямам и никога не съм имал, а с размазана некадърно направена снимка (с отблясъци и размазан фокус особено в дясната страна) смалена до 40кБ, щом успееш да познаеш какво пише на десните бутони - браво...
Явно не можеш да ползваш търсачката, а уж не се изисква голяма интелигентност за това (то и за ползване на радио нещата стоят пак така, ама нейсе - на всичките ми автомобили досега превключването е било с натискане на бутоните NAV/FM-AM/CD/USB и т.н. - би могъл просто да изредиш МНОГОТО десеттина бутона)...
Последен опит за по-конкретна помощ:
В линка към темата със сервизните ръководства има инструкция за експлоатация на Корола на български - предполагам няма да има сериозни разлики с Версото...
Нека това бъде малък тест за интелигентност - дерзай...
П.С. Всичките ми автомобили втора ръка също са били с инструкция за експлоатация и реална сервизна книжка - явно зависи откъде и какво купуваш
П.П.С. отново те съветвам да прочетеш и осмислиш
ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА . Това би ти спестило ядове в комуникацията