Не знам как я докарахме до там да броим километрите, но отиване и връщане от Карком до КАТ и обратно няма 8км, проверено с гугъл карти без нарушения. Метро? Нямаш работа там. От КАТ наляво по Цар Освободител и само напред.slowtraveler написа: Не че нещо, ама от Карком до КАТе грубо казано 5км (по Цар Освободител до светофара под КАТ).. Обратно - ако излезе от долу към Цар Освободител и не иска да прави нарушение, ще трябва да върти пред Метро или за по-безопасно - чак на кръговото под Метро (ако не е сигурен в радиуса на завоя - знаеш пред Метро на обратния можеш да закачиш броня или джанта в бордюра), и там ти стават над 6км ... Те ти ги 11-12км (единия километър е пренебрежим, защото километражът може да е бил в положение точно преди да превключи на следващата цифра)...
П.С. за платформите - вероятността да ожулиш автомобила при товаро-разтоварните процеси е по-голям отколкото при самостоятелно шофиранеКъде ще я вържеш за да я качиш на платформата? Как ще я фиксираш?
Не знам кое е правилно и кое не, но лично на мен не ми хареса, че някой е карал колата ми из града. За мен най-чистият вариант е, човек от КАТ да донесе и монтира номерата, а документите да са предварително изготвени. Все пак говорим за магазин , а не автокъща! Това дето го писах по-рано, че може да са си вършили частна работа бе шега. Даже не съм си помислял, че е възможно. Ако някой се е засегнал, да ме извини! Важното е, че в Тойота продават много прилечни автомобили, на прилична цена. Дано и да няма проблеми и да не се налага да се ползва гаранция. За пробег от над 8000км мога да кажа, че королата е чудесен автомобил!