Огромни списъци на чакащи (специално за бояджийските услуги говорим за записване на часове след 2-3-4 месеца (И продължават да минават с номера за градушката от преди 4(!!!) години!). Отделно от това ангажиментът за срок на изпълнение на ремонт е абсолютен мираж - отремонтиране на деруга на броня може да отнеме между седмица и...вечност, може би?
За качество на работа или материали не мога да коментирам - предполагам, че като някакъв представителен сервиз на Тойота за София може и да трябва да изпълняват определени критерии, но боговете мълчат по този въпрос, не мога да кажа.
След последната щета на нашата лизингова, гаранционна, застрахована в Алианц Тойота се опитвам да запиша час вече в продължение на около две седмици. Първият път ми вдигна някакъв господин на номера на сервиза, който не особено любезно ми обясни, че нищо не може да направи, освен да ми даде номер на приемчик от бояджийното. Тъй като шофирах, помолих да ми го изпратят под формата на СМС или мейл - нямали такава функционалност. Иначе баровци - представителство на една от най-продаваните марки в СВЕТА... в 21-ви век се оказва, че най-лесния вариянт да ти свършат работа (евентуално) е да отидеш НА МЯСТО в Божурище, за Бога... Обслужване на ниво.
През последните 2 дни се опитвам отново да се свържа с тях, но се включва единствено автоматичен отговор, който осведомява, че не могат да приемат обаждането, но ще върнат обаждане от своя страна...
Та...седим и чакаме
Това, което остава непонятно за мен е - точно колко пари човек трябва да изсипе в нечий джоб, за да може да очаква адекватна и задоволителна услуга насреща? За съжаление от много места чувам същите отзиви на клиенти, опарили се от хаоса в този сервиз, но на територията на София той е единственият, който обслужва щети по застрахователните условия на Алианц...а Алианц са единственият застраховател, с когото може да се сключи застраховка за лизингов автомобил. Отново - абсурд, но като цяло съм доволен от услугите на Алианц не само в сферата на Автомобилното застраховане.
Добра работа, ТМ Ауто София и в частност ТМ Ауто Запад (от Изток съм доволен, признавам), определено обмислям следващият закупен от мен автомобил Тойота да дойде от Пловдив...