Загуба на антифриз
Загуба на антифриз
Мнение от Gabobg » 19 Фев 2017 14:50
Здравейте колеги не съм сигурен дали точно тук трябва да пиша и ще ме извинявате ако съм на грешното място.
Въпросът ми е следния: преди няколко дена си взех тойота авенсис 2003год 2.0 д4д 116hp и забелязвам че ми губи антифриз като я взех видях че е под минимума в казанчето и долях малко качих го малко над минимума и днес ситринта я гледам пак е под минимумабда подчертая долях сутринта на студен двигател и ми е загубила антифриз. Махнах корите не виждам от никъде да сълзи или нещо такова само виждам че от обезвъздушителя излизат балончета и съска като загрее колата но не вярвам от там да и изтекъл антифриза. Ако някой и по компетентен ще съм благодарен да даде някакъв съвет.
Въпросът ми е следния: преди няколко дена си взех тойота авенсис 2003год 2.0 д4д 116hp и забелязвам че ми губи антифриз като я взех видях че е под минимума в казанчето и долях малко качих го малко над минимума и днес ситринта я гледам пак е под минимумабда подчертая долях сутринта на студен двигател и ми е загубила антифриз. Махнах корите не виждам от никъде да сълзи или нещо такова само виждам че от обезвъздушителя излизат балончета и съска като загрее колата но не вярвам от там да и изтекъл антифриза. Ако някой и по компетентен ще съм благодарен да даде някакъв съвет.
Gabobg
WoLF
Gabobg
ss_mitko
Gabobg
tora
Gabobg
WoLF
Gabobg
tora
Gabobg
WoLF
Gabobg
-
Загуба на антифриз
Мнение от Iliyа Damyanov » 19 Фев 2017 21:49
Не е надула маркучите защото свисти и клапаните работят. Не е прегряла защото циркулациятата ти още работи. Направи си газов анализ и си подсигури поне малък ремонтен КИТ и механик който поне е чувал за Тойота.
Успех.

Iliyа Damyanov
Gabobg
Обратно към “Общи технически въпроси”
Иди на
- Всичко за TOYOTA
- ↳ Общи теми
- ↳ Клубни срещи
- ↳ Toyota Мания
- Технически въпроси
- ↳ Общи технически въпроси
- ↳ Двигатели
- ↳ Газови уредби
- ↳ Електрическа система, навигация, музика
- ↳ Хибридно задвижване - Hybrid Synergy Drive (HSD)
- ↳ Трансмисия
- ↳ Спирачна система
- ↳ Окачване
- ↳ Интериор/екстериор
- Електрически автомобили
- ↳ Общи разсъждения
- ↳ Електрически автомобили Тойота
- ↳ Зарядни станции
- LEXUS
- ↳ Общи теми
- ↳ Технически въпроси
- Отдел Subaru