Ни най-малко не съм имал намерение да правя сравнение, а беше просто споделяне. Ако някой наистина така го разбира, съжалявам. Защо само имам чувството, че някой обича да се заяжда...

Ни най-малко не съм имал намерение да правя сравнение, а беше просто споделяне. Ако някой наистина така го разбира, съжалявам. Защо само имам чувството, че някой обича да се заяжда...
Слаб акумулатор. Докато върти електрониката е захранена с много ниско напрежение. Като спреш да въртиш получава малкп по-истински живо данни и затова пали-както се казва улучваш момента.A_Asenov написа: Добро утро колеги, малко инфо от вчера. След работа около 16:30 щях да ходя за повторно замерване, но качих се и завъртях и колата си запали от 1вия път на -8-10. Вечерта свалих акумулатора да го заредя напълно. На сутринта с голяма надежда го поставих, но отново не палеше. 3-4 опита така и след това пробвах както някой беше писал: Завъртях ключа, не запали. Без да изключвам напълно, веднага повторно завъртане и колата запали.... Някой ако има обяснение на това ще съм благодарен!
spiridoncho написа: Съжалявам, че нямах време да постоя човека да ми обясни точно къде и кои уплътнения правят беля. Иначе при него имаше Toyota точно с този проблем (пали трудно като застудее). Ще се опитам да разбера точно от къде идва проблема. Но определено се изрази, че проблема е хроничен. Паркираната Toyota беше с пробег под 100к, като собственика я е купил нова и той и е навъртял тези километри. Ако успея да изкопча точната информация ще я споделя. Все пак на човека ремонта на автомобили си му е бизнес и не всички си разкриват know how-то.
Това ми хареса........хронично палене от раз
От къде го купи този клапан (дай линк)? Оригинален ли е?
Потребители разглеждащи този форум: Google [Bot] и 2 госта