Производителя Старлайн, дава награда от 5 милиона рубли ( към 140 000 лева), на този който успее да ретранслира диалоговия им код, наградата все още не е взета, вече няколко години чака, мисля че това е добра реклама.

А това уникално 'противо-угонно' решение помага ли в случай на вдигане на колата с паяк на платформа?...добро решение, защото е уникално...
т.е има датчик дето рапортува че колата се клати? Или просто се разчита на прекъсване на връзката при отдалечаване на колата? Щото ако е второто, малко недомислено ми се струва.slowtraveler написа:Scott, там вече помага обратната връзка... Съобщението, че нещо става с колата (или липсата на съобщение) може да те подтикне към визуална инспекция
Сега,Колега,да не те тревожа,ама ако река да ти крадна РАВката,ще я крадна барабар с тебе,ще те разхождам 12 часа в багажника и за тези 12 часа ще ми обясниш всичко за алармите , метките , и за майчиното си мляко даже ще ми обясниш.Така че всичко което пишеш е тотално безмислено.За твое успокоение мога твърдо да заява че твоя модел кола не се ползва с особенна популярност на "вторичния" пазар .Хората търсят ХиксШестици,КюСедмици и ЖееЛКаОсмици.След реализацията на твоята на групата няма да и остане и за едно нормално напиване.Така че карай си най-спокойно новата РАВка и се радвай на живота днес.Щото утре Той може и да не е така радостен.Сърдечно ти желая щастие с новата придобивкаTOYO 28 написа: Този модел i 95 lux руснаците го монтират на най-висок клас коли в сервизите им из цяла Русия "Угон.нет" , самия сервиз дава доживотна гаранция всичко което правят по всяка една кола, така че нямат изгода да монтират калпави системи, лично шефа им Андрей Кондрашов ми препоръча този модел като подходящ за моята Рав-ка, а той е най-добрия специалист за противоугонни системи в Русия.
Производителя Старлайн, дава награда от 5 милиона рубли ( към 140 000 лева), на този който успее да ретранслира диалоговия им код, наградата все още не е взета, вече няколко години чака, мисля че това е добра реклама.
nowyaris написа: То винаги и за всичко си съществува вероятност да се случи.Просто исках да обесня,че ако някой те "поръча от менюто" ако щеш и 100 аларми да и сложиш на колата пак ще я отмъкнат.Понеже на времето общувах с доста такива искам да сте наясно че решат ли нещо,нищо не ги спира.Просто целите са коли за по 170 хиляди лева,че да им се вържат аритметиките после.Щото да патнеш нова и скъпа кола си е скъпо предприятие.То само да я вдигнеш не стига - това е 20% от цялата работа.После що грижи имаш докато си прибереш парите от новия клиент..... Не е истина.Мани,мани.....
Апропо,ако на някого му вдигнат сравнително евтина кола,то е по други причини,които не е място тук да се коментират.
ПП.Идеята да представиш новите си бизнес увлечения по този начин не е лоша,но Форума не е подходящ - тука повечето сме с висок коефициент на интелигентност и изключително богат житейски опит. Дерзай,колега.............
Потребители разглеждащи този форум: Bing [Bot] и 4 госта