Suuuuuure, sure! А газовата уредба е паднала от небето! Тя не струва една кошница пари...mirott написа:5л бензин са повече от 10л LPG...

Suuuuuure, sure! А газовата уредба е паднала от небето! Тя не струва една кошница пари...mirott написа:5л бензин са повече от 10л LPG...
Говорим за СРАВНИМИ автомобили. Аз така или иначе съм решил, че ще мога да си позволя и искам да карам нова кола, така че високата цена идва от това, че аз си купувам нов автомобил, а не N-та употреба.
За твое сведение, топ оборудването на Auris-a ми струва 43К, барабар с бялата перла... Дизеловият беше 2-3К отгоре (сега гледам, че дори вече не се предлага), а разликата в разхода се вижда в горните таблиици. За какво "избиване" ми говориш? Разберете най-накрая, че хибридът не е икономически изгоден единствено за някой, който не може или не иска да си позволи нов автомобил и гледа газчицата, че да мине максимално "тънко". Когато се сравняват сравними автомобили - т.е. нов с нов, бензин с дизел и хибрид, както и един и същи клас, то ХИБРИДЪТ е НЕ ПРОСТО ИЗГОДЕН, ТОЙ Е НАЙ-ИЗГОДЕН! Финито!
Според мен всичко зависи до начина на изпитание по-скоро. Не ми се вярва да лъжат. Да кажем това е нормален разход ако правиш само газ-спирачка с много големи амплитуди на ускорение и спиране.Kiki написа: На мен ми е любопитно нещо друго?!
При изследване американците са установили, че последния модел на Приус, който се предполага, че е по-иконамичен от предшествиниците си и харчиРазходът на гориво в градски условия е 5,47 л/100 км" а тук от колеги с такива автомобили от предните модели се твърди съвсем друго.
Дали американците го правят за да умаломажат постиженията на японските производители за сметка на родното си производство или.....
Чакай сега, говорим за изпитания направени от фирма, която се занимава с това и прави изпитания на всички марки и модели автомобили , които се карат в Америка. Надали те не знаят как се правят тези неща.BOz написа:Според мен всичко зависи до начина на изпитание по-скоро. Не ми се вярва да лъжат. Да кажем това е нормален разход ако правиш само газ-спирачка с много големи амплитуди на ускорение и спиране.Kiki написа: На мен ми е любопитно нещо друго?!
При изследване американците са установили, че последния модел на Приус, който се предполага, че е по-иконамичен от предшествиниците си и харчиРазходът на гориво в градски условия е 5,47 л/100 км" а тук от колеги с такива автомобили от предните модели се твърди съвсем друго.
Дали американците го правят за да умаломажат постиженията на японските производители за сметка на родното си производство или.....
Иначе си казват - най-нисък постигнат разход в историята им, което си е показателно в крайна сметка.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 гост