Kiskinoff написа:Колкото повече хора сме,толкова по-добре
Има още една седмица до тогава , дано да се саберем повечко хора , че от 80 км ще идвам biggrin.gif
Kiskinoff написа:Колкото повече хора сме,толкова по-добре
То нямаше срещаXplorate написа:Жалко че съм я пропуснал, имах желание да се включа и аз.![]()
Очаквам следващата среща с интерес.
Чудна идея за среща но не е ли банално да се прави на паркинга пред болницата.celica18 написа:Среща на 27.03.2016г. от 15:00ч.ВАРНА на паркинга пред УМБАЛ "Св.Марина" /Терапията/
трябва да се направи група във фейсбук ,че да стане нещо ,тука като гледам кой влиза кой невлиза ,тя истарвана работаbanjo написа:Чудна идея за среща но не е ли банално да се прави на паркинга пред болницата.celica18 написа:Среща на 27.03.2016г. от 15:00ч.ВАРНА на паркинга пред УМБАЛ "Св.Марина" /Терапията/
Ако желаете може да си спретнем едно барбекю в района на с. Орешак до реката. Достъп за нормални автомобили а и може да си спретнем едно групово возене до там. Нека събирането пак е на паркинга на Терапията към 10,00ч например.
Моята Селика може да вози желаещи и барбекюто.
то на среща във града не идват камо ли да тръгнат за Узанаslowtraveler написа: Влиза, ама не винаги има възможности да идва....
Относно барбекюто - датата съвпада с Узана http://www.toyotabg.eu/viewtopic.php?f=10&t=30387
Което може да намали броя на възможните участници...
Фейсбук ползвам ИЗКЛЮЧИТЕЛНО рядко - хора всякаквиА проверяването на темата става много лесно с абонамент - получаваш всеки път мейл ако някой е писал в темата
и ние се сабрахме предния месец един куп народ 2 бяхме аз и kiril.stiryanov
Аз съм на линия 27.03 -10,00ч Терапията ,готов за BBQcelica18 написа:трябва да се направи група във фейсбук ,че да стане нещо ,тука като гледам кой влиза кой невлиза ,тя истарвана работаbanjo написа:Чудна идея за среща но не е ли банално да се прави на паркинга пред болницата.celica18 написа:Среща на 27.03.2016г. от 15:00ч.ВАРНА на паркинга пред УМБАЛ "Св.Марина" /Терапията/
Ако желаете може да си спретнем едно барбекю в района на с. Орешак до реката. Достъп за нормални автомобили а и може да си спретнем едно групово возене до там. Нека събирането пак е на паркинга на Терапията към 10,00ч например.
Моята Селика може да вози желаещи и барбекюто.![]()
![]()
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 7 госта