ВАРНА - Срещи - 27.03.2016 от 15:00 часа на паркинга пред УМБАЛ "Св.Марина" /Терапията/
ВАРНА - Срещи - 27.03.2016 от 15:00 часа на паркинга пред УМБАЛ "Св.Марина" /Терапията/
Добър ден колеги . Сравнително на скоро смених марката на личния си автомобил от HONDA на Toyota , обаче не мога да не забележа слабата организация на фен клуба във Варна .
Предлагам всички колеги да изкоментират, кога им е удобно да се направи някаква среща на членовете на клуба във варна, да се седне някаде да се запознаят най-върлите фенове и обменят на техническа информация относно различните модели на TOYOTA.
Надявам се темата ми да има ефект и да се превърне в ежемесечна традиция.
Предлагам всички колеги да изкоментират, кога им е удобно да се направи някаква среща на членовете на клуба във варна, да се седне някаде да се запознаят най-върлите фенове и обменят на техническа информация относно различните модели на TOYOTA.
Надявам се темата ми да има ефект и да се превърне в ежемесечна традиция.
Последно промяна от Akima на 21 Фев 2016 15:08, променено общо 1 път.
- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 334 пъти
- Получена благодарност: 364 пъти
Колега, организацията в никакъв случай не може да се сравнява с тази на Хонда...
Обаче среща ще се получи - не се притеснявай...
Принципа е ясен - някой насрочва среща за след 2-3 седмици и пуска тема за това, и я поддържа активна...
Който може - се включва.
Досегашните срещи се получаваха що годе - 10-15 човека се събирахме на срещите, на които съм бил..
За съжаление в близките седмици ми е много трудно да участвам - започнал съм един основен ремонт на апартамент, дето е на 500км от Варна и съм почти неоткриваем...

Обаче среща ще се получи - не се притеснявай...
Принципа е ясен - някой насрочва среща за след 2-3 седмици и пуска тема за това, и я поддържа активна...
Който може - се включва.
Досегашните срещи се получаваха що годе - 10-15 човека се събирахме на срещите, на които съм бил..
За съжаление в близките седмици ми е много трудно да участвам - започнал съм един основен ремонт на апартамент, дето е на 500км от Варна и съм почти неоткриваем...

Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
- Monte_Cristo
- Обратна връзка: