SFINKS написа:Тук няма да се появят, щот голям срам да признаеш че прехваляният ти хибрид е дърво
От форума до сега единици съм виждал да признават за проблеми по хибрида , ако се разтърсиш ще намериш

Отделно който си е купил хибрид кара като пра дядо ми с цел да пести стотинки за да оправдае покупката на тая ламарина , с такова каране всеки един автомобил ще изкара мноооого години без проблеми..Ако аз го карам както си карам другите автомобили едва ли ще оцелее дълго защото не е мислен и проектиран за сериозно каране.
Да, защото Королата или Авенсиса по принцип са предвидени за сериозно каране. Особено Авенсиса с феноменалния си капацитет от 177 к.с. . Бегачка направо.
Ауриса си е Аурис, Яриса си е Ярис, независимо дали е хибрид или "стандартен". Все са си каруци.
Ако искаш да караш, вадиш АМГ-то (ако имаш такова) и се забавляваш с него.
Моя хибрид си го карам по абсолютно същия начин, както си карах и 330хд, както си карам и Инсигнията сега.
Даже се засичам, че с хибрида ускорявам по-бързо от колкото с БМВ-то, понеже е с ръчни скорости и усещането за скорост е малко по-различно от на тролейя. biggrin.gif