Съвети при покупка на Toyota Camry XV30 2.4 VVTi 2008

scorpion
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от scorpion » 06 Окт 2011 09:04

Camry е чудесен модел на Тойота, който за съжаление не се продава тук. Дизайна ми допада повече от на брат'чеда Авенсис biggrin.gif , а и малко по-големички габарити има мисля.
Вчера видях един черен атомобил по бул.Левски. Всъщност го забелязах измежду общата сива маса, което означава, че има някакво излъчване в него.

Иначе за кожената маска мисля, че ако се продава такава за Авенсис с удоволствие бих сложил през зимния период за да се предпазва от камъчета. Външния вид на автомобила не е без значение !

Аватар
stfn

Мнение от stfn » 06 Окт 2011 12:17

ALTEZZA написа:
mitoko написа:Маската е за камъчета и насекоми най-вече, доста полезен аксесоар и за зимата :thumbsup:
teia maski paziat ot kamacheta, ama sabirat mnogo bokluk pod tiah. kato ia mahnesh sled niakoia druga godina, cveta na kolata i tova koeto e bilo pod maskata shte se razlichavat
Две години карах Камри 95, 2,2 двигател в САЩ и с маска и после, като я продадох и махнах кожата нямаше разлика в цветовете...а тове, че събира боклук - незнам моята стои в гараж и до момента не съм се и занимавал да гледам има ли нещо под нея, но факт е че пази от нещо пък и има едно малко парче кожа на капака което бута въздуха малко по-нагоре и по този начин предпазваш и предното стъкло.
ето го и ветерана Камри 95
Изображение
Camry 95 2,2,
Camry 07 2,4,
Camry 12 3.5 - in progress!

ALTEZZA

Мнение от ALTEZZA » 06 Окт 2011 18:41

stfn написа:...но факт е че пази от нещо...
ako ti haresva, draj ia wink.gif
btw, tuk veche ot dosta vreme ne sam vijdal da polzvat takiva koji po kolite, no pak stana "moderno" da se slagat <clear bra>

http://www.clearbraphotos.com/Cars/Toyo ... 1238_qMUC4

btw, az i tiah mnogo ne gi haresvam, sled vreme pochva da pojaltiava i da se puka

drugia variant e <hood deflector>, te ne precakvat boiata, ama izglejdat super grozno

Изображение
->

Аватар
LEXUS
Благодарил/а: 12 пъти
Получена  благодарност: 12 пъти

Мнение от LEXUS » 08 Окт 2011 23:12

Като става въпрос за Камри, някой видя ли новото Камри? Не знам за вас, но според мен изглежда по-старомодно от това сивото горе на снимката, което вече е предишното поколение. Като гледам най-новото Камри и най-новия Хюндай Соната до него направо ми се плаче. То бива консерватизъм в Тойота, бива,бива, ама новия модел да изглежда като по-стар от стария не съм го очаквал! ohmy.gif

Ето за какво става дума:
http://www.dieselstation.com/Toyota/Cam ... i3810.html
TOYOTA/LEXUS--made in JAPAN

Аватар
zi_zi_top
Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
Благодарил/а: 2 пъти
Получена  благодарност: 33 пъти

Мнение от zi_zi_top » 08 Окт 2011 23:58

Лексус, те тука не си прав! :thumbsup:
При новото Камри са спазени всички модни тенденции и новия модел си е съвсем в крак с "последния писък на модата".
Останалото е въпрос на вкус! wink.gif
Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!

Аватар
LEXUS
Благодарил/а: 12 пъти
Получена  благодарност: 12 пъти

Мнение от LEXUS » 09 Окт 2011 00:14

Виж все пак новата Соната:

http://www.autospectator.com/cars/photo ... a-photo-47

На мен тя ми изглежда модерна. cool.gif
TOYOTA/LEXUS--made in JAPAN

Аватар
KiLLeR
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от KiLLeR » 09 Окт 2011 00:31

LEXUS написа:Виж все пак новата Соната:

http://www.autospectator.com/cars/photo ... a-photo-47

На мен тя ми изглежда модерна. cool.gif
и Тойотата не е лоша, но тази Соната.... ohmy.gif ohmy.gif :tongue8:
Toyota Avensis D4D 2001

Изображение

Аватар
Camry (XV30)

Re: Toyota Camry

Мнение от Camry (XV30) » 07 Юни 2015 10:22

Здравейте,

огледал съм се в Toyota Camry (XV30) 2362 cm³ (152 к. с.) с автоматична трансмисия и тъй-като не видях да ври и кипи от теми/мнения за тази модификация, си позволявам да попитам, смело и безотговорно за отзиви в тази, забравена от Бога, старинна тема :help:
Ще съм изключително благодарен на мнения от притежатели на въпросната колица, а не на постове от сорта на:
на девер ми Петко зълвиния син чул/прочел, че горели много и нямало резервни части
Поздрави и успешен ден punk.gif
The Toyota Camry has been the most popular car in America for 13 of the last 14 years
------------------------------------------------------------------------------------------------------

Аватар
Akima
Автомобил: Altezza
Благодарил/а: 95 пъти
Получена  благодарност: 175 пъти

Re: Toyota Camry

Мнение от Akima » 07 Юни 2015 22:58

Camry (XV30) написа:Здравейте,...

....
на девер ми Петко зълвиния син чул/прочел, че горели много и нямало резервни части
Добре дошъл.

Колко/време или км/ трябва да съм карал такава кола,за да дам мнение колега?

Не че нещо,но не са много бройките във форума,а и в страната - поне на фона на Corolla и Avensis,Alris-a е направо рядкост.

Би ли дал и линк към конкретната обява,ако колата се намира в страната разбира се.

Поздрави.
Тържеството на разума се състои в това да живееш в мир с тези,които нямат разум.
Изображение
Непрочетените книги умеят да си отмъщават.
Особено добре това се отдава на "Наказателен кодекс" и "Ръководство за употреба на верижен трион".

Аватар
Camry (XV30)

Re: Съвети при покупка на Toyota Camry XV30 2.4 VVTi 2008

Мнение от Camry (XV30) » 08 Юни 2015 06:36

Добре съм те заварил, колега :thumbsup:

камритата са рядкост, при това не само у нас, така че ще ти бъда задължен да споделиш личните си наблюдения за 2.4 автоматик (модел 2001-2006), ако си имал удоволствието да шофираш тази красавица и имаш какво да кажеш по въпроса !
Някои екземпляри на Toyota с 2AZFE двигател страдат от дефектни болтове на капака на клапаните (на цилиндровата глава), та принципно трябва да се внимава при покупката!

Хайде, със здраве drunk.gif

p. s. Набелязал съм си няколко екземпляра в чужбина, та линковете няма да са от особена полза, или поне не на този етап
The Toyota Camry has been the most popular car in America for 13 of the last 14 years
------------------------------------------------------------------------------------------------------

Публикувай отговор