BukTopcku написа:НЕвиждам да има зъбчета , аз си мислих че е на принципа на отделението на запалката. там също няма зъбчета или може и да се бъркам
Абсолютно си прав. Механизма е подобен, няма зъби. Всъщност има едно колело с много зъби, което играе ролята на амортисьор и затова се отваря плавно. Всъщност целият механизъм се съствои от няколко зъбчати колела и мисля, че в едно от тях е проблема. Само че трябва да се разглоби самото колело, а тогава когато го отварях изобщо не разбрах как може да стане. Търсих втора употреба и всичките си седяха така отворени. От там предположих, че това си е проблем при модела и го оставих. Ако си намериш втора употреба си късметлия. Ново дори и не съм търсил да купувам, защото лично за мен не си заслужава. Аз си слагам телефоните там и така или иначе пак постоянно ще ми е отворено.
Разглобява се като развъртиш топката на скоростния лост, след това дърпаш кожлинката така че да се освободят щипките. После има няколко винта и още малко щипки, които се свалят сравнително лесно. След това махаш целия панел и вече гледаш отдолу самия механизъм на жабчицата.