Neznam veche kakvo da pravq. Pomognete!!! PLS!!!
Neznam veche kakvo da pravq. Pomognete!!! PLS!!!
Imam problemi s moqta corolla(90g 1.3) Kato vklucha vtora i mi pridurpva,po-tochno napravo zabiva prednicata i ne vurvi. Na kakuv maistor da q zakaram veche neznam,vseki q burnika i nishto ne pravi.
Kazaha,che e ot karburatora uj go opravih i pak taka. Molq vi pomognete mi,pone kajete kakuv maistor da tursq. I oshte neshto neznam dali imat neshto obshto dvete neshta,no vse pak da kaja- kolata mn mi gori gradsko mi vdigna na 10,a izvungradsko 7-8. A predi goreshe do 8 v grada.
Kazaha,che e ot karburatora uj go opravih i pak taka. Molq vi pomognete mi,pone kajete kakuv maistor da tursq. I oshte neshto neznam dali imat neshto obshto dvete neshta,no vse pak da kaja- kolata mn mi gori gradsko mi vdigna na 10,a izvungradsko 7-8. A predi goreshe do 8 v grada.
- gringo359
- Автомобил: Corolla Sedan MT 2020
- Обратна връзка:
Само с продухване не става.Тез карбуратори (за ЕЕ90) са капризни,но добър елконаджия може да ти докара 8/100 градско,5,5-6/100-извън (с <120 км/ч).Абе струва си -издържливи магарета,щом и в Швейцария бая ги търкалят (иначе са фенове на Субару,разбираемо еvahi написа:OK Nishto ne razbiram,no blagodarq vse pak!!! Shte te poslusham i shte tursq nqkoi koito razbira ot tiq neshta. Lek den ti pojelavam i pak blagodarq!!!

;(
Am hodih na elkonadjiq i mi kazaha che moqta kola ne stavala zashtoto nqma imobilaizer i nemojeli da napravqt nishto i sega pak nz kakvo da pravq ujas. Az sum jena i navsqkude gledat da me prekarat,karaha me 3 puti da smenqm sveshtite. Molq kajete mi kakvo da pravq zdravo mi burka v joba s toq razkod 10/100.
- gringo359
- Автомобил: Corolla Sedan MT 2020
- Обратна връзка:
Когато си нямах хабер от същината на проблема (а и изобщо от поддръжка на коли) попаднах на много самозванци,при това от престижни сервизи,които ме одрусаха бая пари.То не бе ламбда-сонда-проблем и прочее глупости
Цялата работа е профилактика на карбуратора,почистване,евентуално смяна на някои уплътнения и настройка с цел да паднат вредните емисии и да се нагоди към маниера на каране на клиента.От там нататък се кара само с бензина,на който е правена настройката.Във Варна има такъв човек,бях писал някъде из форума,защото и аз се бях поболял.След "процедурата" всичко се промени:ЗВУК,РАЗХОД,МОЩНОСТ
П.П.Колкото до свещите,съмнявам се.Най-много да има нужда от смяна на дистрибуторната капачка.В моя случай говорим за двигател на 225000 км все пак.Но това трябва да го каже елктричар.

Цялата работа е профилактика на карбуратора,почистване,евентуално смяна на някои уплътнения и настройка с цел да паднат вредните емисии и да се нагоди към маниера на каране на клиента.От там нататък се кара само с бензина,на който е правена настройката.Във Варна има такъв човек,бях писал някъде из форума,защото и аз се бях поболял.След "процедурата" всичко се промени:ЗВУК,РАЗХОД,МОЩНОСТ

П.П.Колкото до свещите,съмнявам се.Най-много да има нужда от смяна на дистрибуторната капачка.В моя случай говорим за двигател на 225000 км все пак.Но това трябва да го каже елктричар.