Neznam veche kakvo da pravq. Pomognete!!! PLS!!!
Neznam veche kakvo da pravq. Pomognete!!! PLS!!!
Мнение от vahi » 04 Яну 2007 12:13
Imam problemi s moqta corolla(90g 1.3) Kato vklucha vtora i mi pridurpva,po-tochno napravo zabiva prednicata i ne vurvi. Na kakuv maistor da q zakaram veche neznam,vseki q burnika i nishto ne pravi.
Kazaha,che e ot karburatora uj go opravih i pak taka. Molq vi pomognete mi,pone kajete kakuv maistor da tursq. I oshte neshto neznam dali imat neshto obshto dvete neshta,no vse pak da kaja- kolata mn mi gori gradsko mi vdigna na 10,a izvungradsko 7-8. A predi goreshe do 8 v grada.
Kazaha,che e ot karburatora uj go opravih i pak taka. Molq vi pomognete mi,pone kajete kakuv maistor da tursq. I oshte neshto neznam dali imat neshto obshto dvete neshta,no vse pak da kaja- kolata mn mi gori gradsko mi vdigna na 10,a izvungradsko 7-8. A predi goreshe do 8 v grada.
vahi
jamie
vahi
jamie
vahi
Мнение от jamie » 04 Яну 2007 13:41
Ами ако аванса на запалване ти е сбъркан - може да даде повишен разход (че и понякога беля може).
Ако вакуумните съединения не са наред - може да повлияе на аванса (в случай че делкото използва вакуумна корекция) както и да ти обърка изцяло сместа (бензин/въздух) на карбуратора.
Ако вакуумните съединения не са наред - може да повлияе на аванса (в случай че делкото използва вакуумна корекция) както и да ти обърка изцяло сместа (бензин/въздух) на карбуратора.
jamie
vahi
jamie
- gringo359
- Автомобил: Corolla Sedan MT 2020
- Обратна връзка:
Мнение от gringo359 » 04 Яну 2007 19:44
Само с продухване не става.Тез карбуратори (за ЕЕ90) са капризни,но добър елконаджия може да ти докара 8/100 градско,5,5-6/100-извън (с <120 км/ч).Абе струва си -издържливи магарета,щом и в Швейцария бая ги търкалят (иначе са фенове на Субару,разбираемо еvahi написа:OK Nishto ne razbiram,no blagodarq vse pak!!! Shte te poslusham i shte tursq nqkoi koito razbira ot tiq neshta. Lek den ti pojelavam i pak blagodarq!!!

gringo359
vahi
;(
Мнение от vahi » 16 Яну 2007 00:12
Am hodih na elkonadjiq i mi kazaha che moqta kola ne stavala zashtoto nqma imobilaizer i nemojeli da napravqt nishto i sega pak nz kakvo da pravq ujas. Az sum jena i navsqkude gledat da me prekarat,karaha me 3 puti da smenqm sveshtite. Molq kajete mi kakvo da pravq zdravo mi burka v joba s toq razkod 10/100.
vahi
jamie
- gringo359
- Автомобил: Corolla Sedan MT 2020
- Обратна връзка:
Мнение от gringo359 » 16 Яну 2007 11:50
Когато си нямах хабер от същината на проблема (а и изобщо от поддръжка на коли) попаднах на много самозванци,при това от престижни сервизи,които ме одрусаха бая пари.То не бе ламбда-сонда-проблем и прочее глупости
Цялата работа е профилактика на карбуратора,почистване,евентуално смяна на някои уплътнения и настройка с цел да паднат вредните емисии и да се нагоди към маниера на каране на клиента.От там нататък се кара само с бензина,на който е правена настройката.Във Варна има такъв човек,бях писал някъде из форума,защото и аз се бях поболял.След "процедурата" всичко се промени:ЗВУК,РАЗХОД,МОЩНОСТ
П.П.Колкото до свещите,съмнявам се.Най-много да има нужда от смяна на дистрибуторната капачка.В моя случай говорим за двигател на 225000 км все пак.Но това трябва да го каже елктричар.

Цялата работа е профилактика на карбуратора,почистване,евентуално смяна на някои уплътнения и настройка с цел да паднат вредните емисии и да се нагоди към маниера на каране на клиента.От там нататък се кара само с бензина,на който е правена настройката.Във Варна има такъв човек,бях писал някъде из форума,защото и аз се бях поболял.След "процедурата" всичко се промени:ЗВУК,РАЗХОД,МОЩНОСТ

П.П.Колкото до свещите,съмнявам се.Най-много да има нужда от смяна на дистрибуторната капачка.В моя случай говорим за двигател на 225000 км все пак.Но това трябва да го каже елктричар.
gringo359
Обратно към “Общи технически въпроси”
Иди на
- Всичко за TOYOTA
- ↳ Общи теми
- ↳ Клубни срещи
- ↳ Toyota Мания
- Технически въпроси
- ↳ Общи технически въпроси
- ↳ Двигатели
- ↳ Газови уредби
- ↳ Електрическа система, навигация, музика
- ↳ Хибридно задвижване - Hybrid Synergy Drive (HSD)
- ↳ Трансмисия
- ↳ Спирачна система
- ↳ Окачване
- ↳ Интериор/екстериор
- Електрически автомобили
- ↳ Общи разсъждения
- ↳ Електрически автомобили Тойота
- ↳ Зарядни станции
- LEXUS
- ↳ Общи теми
- ↳ Технически въпроси
- Отдел Subaru