Личното ми мнение е ,че без разтварване на компресията нема да имаш успехи освеен ако не караш на много ниско налягане ,извънземен бензин ,или не си цар на уцелването на предварение и ухлаждане;)darcosi написа:За турбо сетъпа мислех да купя един колектор за сингъл турбо някоя турбина едни големи инжектори а за електрониката мислех да пробвам с едно greedy e-manage с кабели за инжектори и за запалване с АЕМ-а е най добрия вариант лесен е за работа и може всичко.
То NA както е с 10:1 на 0.5 ще тръгне добре според мен може и малко отгоре а ако мисля да карам на висок боост напрабо ще сменям мотора.Този мотор дето сега е на нея е в много добро състояние.
Аз точно заради геометрията издирвам пълната сервизна докоментация
то удара не е сериозен изкривени са предните маски и радяторите има удар в гредата долу на радятора аз аз това купих цяла предница даже ще артиснат много неща.
Забравих да спомена и ,че вероятно колата ти е със .... дистрибуторна капачка ,което също е голем *** със гаранция че като минеш некви мощности ша почнат яки MissFires.
И не на последно място ,за Manual почти всички ползват mkiv.com ,един път съм гледал там и качествето е леко скапано пак и много не съм фен да си немам нещата локално та са се разврових имало и : http://myweb.usf.edu/~cbmurphe/95tsrm.rar - 60+мегета архивирано ,тегли дока има:)