2007 - годината на Toyota

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
Аватар
V35GTR
Обратна връзка:

Мнение от V35GTR » 26 Дек 2006 20:21

LEXUS написа:
V35GTR написа: predelno qsno mi e kakvo imash v predvi, NO TOVA NE GO PRAVI PRAVILEN OTGOVOR!
Това някакъв тест ли е,че определяш кое е правилен отговор и кое не? laugh.gif tongue.gif
pich... u r F-in lost!
*konec*
Shift_Изображение
Supra vs Skyline
Japanese_fever написа: Обещавам да не се отклонявам от темата и да...

Аватар
juri_galev

Мнение от juri_galev » 26 Дек 2006 20:33

V35GTR написа:^ laugh.gif pich - uspokoi topkata! nqma nujda se penish kato niakoe divo pse!

Purvo: imash li idea ot posledovatelnost? spora stigna do tuk poradi fakta che ti ne mojesh da otgovorish konkretno na direkten vupros! Otgovariash sus opravdania! Otgovariash sus obrushtane v bezmislen spor, sus obrushtane na neshtata se edno az MRAZIA Toyota ili kakvo me interesuva men!

zvuchish kato nikoe malko dete na koeto sa mu vzeli blizalkata!

otnosno tvoita "investicia", predelno qsno mi e kakvo imash v predvi, NO TOVA NE GO PRAVI PRAVILEN OTGOVOR! Sega razbirash li me? Zashto se nadiavah tova da go beshe podrazbrl!

Vtoro: oshte ne si otgovoril na vuprosa!
Е аз пък що ли си мисля че тази тема те дразни с нещо.Има много хора в този форум който не пишат а само влизат и се информират гледат четът една такава информация която представя LEXUS не виждам с какво те подразни за да се разрасте така спора dry.gif .

Аватар
V35GTR
Обратна връзка:

Мнение от V35GTR » 26 Дек 2006 20:43

juri_galev написа:
V35GTR написа:^ laugh.gif pich - uspokoi topkata! nqma nujda se penish kato niakoe divo pse!

Purvo: imash li idea ot posledovatelnost? spora stigna do tuk poradi fakta che ti ne mojesh da otgovorish konkretno na direkten vupros! Otgovariash sus opravdania! Otgovariash sus obrushtane v bezmislen spor, sus obrushtane na neshtata se edno az MRAZIA Toyota ili kakvo me interesuva men!

zvuchish kato nikoe malko dete na koeto sa mu vzeli blizalkata!

otnosno tvoita "investicia", predelno qsno mi e kakvo imash v predvi, NO TOVA NE GO PRAVI PRAVILEN OTGOVOR! Sega razbirash li me? Zashto se nadiavah tova da go beshe podrazbrl!

Vtoro: oshte ne si otgovoril na vuprosa!
Е аз пък що ли си мисля че тази тема те дразни с нещо.Има много хора в този форум който не пишат а само влизат и се информират гледат четът една такава информация която представя LEXUS не виждам с какво те подразни за да се разрасте така спора dry.gif .
nishto podobno! Zadadoh umesten vurpos na koito vse oshte avtora otgovor konkreten ne e predstavil! Koe te nakara da si mislish ce se drazna?

Ti suglasen li si che "investiciata" koiato toi dade za primer e validnen otgovor na vurposa?
Shift_Изображение
Supra vs Skyline
Japanese_fever написа: Обещавам да не се отклонявам от темата и да...

novozagorski

Мнение от novozagorski » 27 Дек 2006 10:57

Bravo na decata!Uspqha da se skarat...
Az puk mislq,4e naistina,ako nqkoi go drazni ne6to v daden forum,nai-dobre e da ne se navurta iz nego i da tormozi nejnata si du6i4ka kato 4ete napisanoto v nego!Puk,ako moje!Povtarqm,ako moje,da ne zanimava i nas sus glupostite si!
Ama 6tom puk imate vreme za gubene...

Аватар
LEXUS
Благодарил/а: 12 пъти
Получена  благодарност: 12 пъти

Мнение от LEXUS » 27 Дек 2006 19:00

Съжалявам,че се изнерви толкова,колега.Аз никъде не се оправдавам ,а излагам чисти и прости факти.НА въпроса ти съм отговорил,но ти така и не разбра.Но ти не отговори на нито един мой.С инвестициите си много скаран и неинформиран,поне като говориш нещо,се обоснови или отговори на въпросите ми.Само от факта,че пишеш косТвена инвестиция ми статва ясно ,че трябва да спра да споря с теб! На всичкото отгоре и чувството за хумор ти куца!Ако искаш да продължиш с offtopic.gif ,давай,Тойота-клуба е най-демократичният в това отношение,а аз обичам демократичните работи.,но мисля,че хората,влезнали тук не искат да четат икономически казуси,а искат да четат нещо за Тойота,точно както аз започнах темата. smile.gif
TOYOTA/LEXUS--made in JAPAN

bobsn

Мнение от bobsn » 27 Дек 2006 19:19

Щом са се прицелили в първото място, значи можем да очакваме продължаване и засилване на тенденцията за влошаване на качеството. Това във всяка индустрия винаги са обратно пропорционални величини: обем/качество. Примери бол, по-скоро ако някой ми посочи пример за обратното ще е сензация. За голямо съжаление на всички, които уважават тая марка автомобили.

plpenov

Мнение от plpenov » 27 Дек 2006 22:04

bobsn написа:Щом са се прицелили в първото място, значи можем да очакваме продължаване и засилване на тенденцията за влошаване на качеството. Това във всяка индустрия винаги са обратно пропорционални величини: обем/качество. Примери бол, по-скоро ако някой ми посочи пример за обратното ще е сензация. За голямо съжаление на всички, които уважават тая марка автомобили.
Не съм на същото мнение! Щом дръпнатия чичко, е решил че може да стане номер едно в продажбите, едва ли ще занижи качеството, защото по тази логика след 2 , 3 години няма да има кой да си купи Тойотка, още повече , че се хвърлят маса пари за развитието точно в тази насока! Така че братя купувайте без да се замисляте , защото това е Тойота!!!
Toyota Corolla Verso 2.2 D4D

Аватар
hyankov
Обратна връзка:

Мнение от hyankov » 28 Дек 2006 00:45

Че аз една красива нова Тойота не съм видял, какво да купуваме?

Камри - смях в залата
Солара - още по грозно
Ярис - без коментар
Корола - чат пат става, но честно казано повече си харесвам моето пред последно поколение
Приус - OMG

Джиповете им стават на външен вид, Селиката също. Това е.
Subaru Impreza III Hatchback (2009) - 2.0R MT, 150 hp
Toyota Avensis (2000) - 2.0 D-4D (личен рекорд - 4.1л/100км) - SOLD
Toyota Corolla LE (2000) - 1.8, 125 hp - SOLD

Аватар
juri_galev

Мнение от juri_galev » 28 Дек 2006 01:57

А какво общо имаше външния вид на колата с качеството unsure.gif

Аватар
hyankov
Обратна връзка:

Мнение от hyankov » 28 Дек 2006 02:00

juri_galev написа:А какво общо имаше външния вид на колата с качеството unsure.gif
И само качеството ли е определящо когато си купуваш кола?

jamie

Мнение от jamie » 28 Дек 2006 12:11

hyankov написа:
juri_galev написа:А какво общо имаше външния вид на колата с качеството unsure.gif
Най-вече цвета, "скъпа моя" biggrin.gif
Ами зависи. Ако ще я сменям често, купувам нова и дилъра ми предоставя кола за каране докато моята е в сервиз - може да не ме интересува качеството.

plpenov

Мнение от plpenov » 28 Дек 2006 22:25

hyankov написа:
laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Toyota Corolla Verso 2.2 D4D

Аватар
hyankov
Обратна връзка:

Мнение от hyankov » 28 Дек 2006 23:30

Хехе
И ако трябва да избираш между качествена кола която е красива и качествена кола която не е красива... ? Защото не само Тойота е "здрава".

Както и да е, продължавайте си спорчетата, съжалявам че се намесих.

ALTEZZA

Мнение от ALTEZZA » 29 Дек 2006 08:17

hyankov написа:Защото не само Тойота е "здрава"
prav si, chuval sam che i Lexus ne sa loshi koli :whistle:
->

jamie

Мнение от jamie » 29 Дек 2006 10:51

hyankov написа:Хехе
И ако трябва да избираш между качествена кола която е красива и качествена кола която не е красива... ? Защото не само Тойота е "здрава".

Както и да е, продължавайте си спорчетата, съжалявам че се намесих.
Тук ще те подкрепя. Има много модели на разни производители които са читави. Различното при Тойота (и не само - повечето японски производители са на същия хал) е че прилагат тотална политика за подобряване на качеството при това с повишаване ефективността на труда. Лесно е да пуснеш 1 качествен и 20 калпави (недомислени) модела. Трудно е обратното. Не забравяй също и това че японците произвеждат за 3 пазара (Европа, Щатите и Азия-Япония). Разлики между отделните издания на един и същ модел има.

Публикувай отговор