pich... u r F-in lost!LEXUS написа:Това някакъв тест ли е,че определяш кое е правилен отговор и кое не? laugh.gifV35GTR написа: predelno qsno mi e kakvo imash v predvi, NO TOVA NE GO PRAVI PRAVILEN OTGOVOR!
*konec*
Е аз пък що ли си мисля че тази тема те дразни с нещо.Има много хора в този форум който не пишат а само влизат и се информират гледат четът една такава информация която представя LEXUS не виждам с какво те подразни за да се разрасте така спораV35GTR написа:^ laugh.gif pich - uspokoi topkata! nqma nujda se penish kato niakoe divo pse!
Purvo: imash li idea ot posledovatelnost? spora stigna do tuk poradi fakta che ti ne mojesh da otgovorish konkretno na direkten vupros! Otgovariash sus opravdania! Otgovariash sus obrushtane v bezmislen spor, sus obrushtane na neshtata se edno az MRAZIA Toyota ili kakvo me interesuva men!
zvuchish kato nikoe malko dete na koeto sa mu vzeli blizalkata!
otnosno tvoita "investicia", predelno qsno mi e kakvo imash v predvi, NO TOVA NE GO PRAVI PRAVILEN OTGOVOR! Sega razbirash li me? Zashto se nadiavah tova da go beshe podrazbrl!
Vtoro: oshte ne si otgovoril na vuprosa!
nishto podobno! Zadadoh umesten vurpos na koito vse oshte avtora otgovor konkreten ne e predstavil! Koe te nakara da si mislish ce se drazna?juri_galev написа:Е аз пък що ли си мисля че тази тема те дразни с нещо.Има много хора в този форум който не пишат а само влизат и се информират гледат четът една такава информация която представя LEXUS не виждам с какво те подразни за да се разрасте така спораV35GTR написа:^ laugh.gif pich - uspokoi topkata! nqma nujda se penish kato niakoe divo pse!
Purvo: imash li idea ot posledovatelnost? spora stigna do tuk poradi fakta che ti ne mojesh da otgovorish konkretno na direkten vupros! Otgovariash sus opravdania! Otgovariash sus obrushtane v bezmislen spor, sus obrushtane na neshtata se edno az MRAZIA Toyota ili kakvo me interesuva men!
zvuchish kato nikoe malko dete na koeto sa mu vzeli blizalkata!
otnosno tvoita "investicia", predelno qsno mi e kakvo imash v predvi, NO TOVA NE GO PRAVI PRAVILEN OTGOVOR! Sega razbirash li me? Zashto se nadiavah tova da go beshe podrazbrl!
Vtoro: oshte ne si otgovoril na vuprosa!.
Не съм на същото мнение! Щом дръпнатия чичко, е решил че може да стане номер едно в продажбите, едва ли ще занижи качеството, защото по тази логика след 2 , 3 години няма да има кой да си купи Тойотка, още повече , че се хвърлят маса пари за развитието точно в тази насока! Така че братя купувайте без да се замисляте , защото това е Тойота!!!bobsn написа:Щом са се прицелили в първото място, значи можем да очакваме продължаване и засилване на тенденцията за влошаване на качеството. Това във всяка индустрия винаги са обратно пропорционални величини: обем/качество. Примери бол, по-скоро ако някой ми посочи пример за обратното ще е сензация. За голямо съжаление на всички, които уважават тая марка автомобили.
И само качеството ли е определящо когато си купуваш кола?juri_galev написа:А какво общо имаше външния вид на колата с качеството
Най-вече цвета, "скъпа моя" biggrin.gifhyankov написа:И само качеството ли е определящо когато си купуваш кола?juri_galev написа:А какво общо имаше външния вид на колата с качеството
Тук ще те подкрепя. Има много модели на разни производители които са читави. Различното при Тойота (и не само - повечето японски производители са на същия хал) е че прилагат тотална политика за подобряване на качеството при това с повишаване ефективността на труда. Лесно е да пуснеш 1 качествен и 20 калпави (недомислени) модела. Трудно е обратното. Не забравяй също и това че японците произвеждат за 3 пазара (Европа, Щатите и Азия-Япония). Разлики между отделните издания на един и същ модел има.hyankov написа:Хехе
И ако трябва да избираш между качествена кола която е красива и качествена кола която не е красива... ? Защото не само Тойота е "здрава".
Както и да е, продължавайте си спорчетата, съжалявам че се намесих.
Потребители разглеждащи този форум: Kostadin и 6 госта