Избор на тойота с vvti двигател

nowyaris
Получена  благодарност: 2 пъти

Re: Избор на тойота с vvti двигател

Мнение от nowyaris » 03 Окт 2014 14:10

Що са коркате за простотии бе колеги.Много важно какво е било преди пет години.Минало-заминало,няма да си разваляме Форумчето заради глупости.Со кротце,со благо... и по възможност без кютек biggrin.gif .
За колегата Филип - маслото е правилно 5/30.Ама понеже не е нова колата на всяко зареждане му проверявай нивото,щото може да "изфиряса" tooth.gif .Един път годишно или 15 хиляди дава производителя - ти си го сменяй както си искаш.И най-важното - ако автомобила си върви и не ти създава грижи не го бъзикай.Това е кола,не е играчка :thumbsup: .
Живота е като Чевермето - колкото повече те върти,толкова по-пекан ставаш....

philipp

Мнение от philipp » 03 Окт 2014 22:29

Те не ми създават грижи - аз им създавам. Този обаче ми е първият личен наистина цивилен и съм решил да го карам нормално и да го поддържам в приличен вид - възможно най-близък до заводския.

nowyaris

Мнение от nowyaris » 03 Окт 2014 22:38

philipp написа:Те не ми създават грижи - аз им създавам. Този обаче ми е първият личен наистина цивилен и съм решил да го карам нормално и да го поддържам в приличен вид - възможно най-близък до заводския.
Има само един начин да го поддържаш във вид възможно най-близък до заводския : да не бъзикаш автомобила без нужда.Без особенно голяма нужда.Въпреки че с кола втора употреба вероятността предишния собственик/собственици да са го правили е отчайващо голяма.

мехаННика
Получена  благодарност: 38 пъти

Мнение от мехаННика » 04 Окт 2014 09:31

slowtraveler написа:Не искаш да имаш конкуренция в споделянето от първо лице ли?
Споделянето от първо лице означава че пиша категорично само за неща които съм правил успешно повече от веднъж, тук ти не можеш да си ми конкуренция. Има още пет-шест момчета които помагат много и другото е само пълнеж за сървъри. Всеки умен човек, какъвто без съмнение си и ти, не е лошо да се запита ; Възможно ли е да знам всичко? И то в сфера в която не работя пряко? Спирам да пиша че трудовата седмица не е приключила за мен.

nowyaris

Мнение от nowyaris » 04 Окт 2014 11:06

Готова работата.Мир да има.Който има да бачка-да бачка.Който няма-да хапва и пийва.Останалите приемаме че вече всичко е наред в отношенията между стари и многоуважавани колеги,на чието присъствие всички много държим. :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Публикувай отговор