За колегата Филип - маслото е правилно 5/30.Ама понеже не е нова колата на всяко зареждане му проверявай нивото,щото може да "изфиряса"

Има само един начин да го поддържаш във вид възможно най-близък до заводския : да не бъзикаш автомобила без нужда.Без особенно голяма нужда.Въпреки че с кола втора употреба вероятността предишния собственик/собственици да са го правили е отчайващо голяма.philipp написа:Те не ми създават грижи - аз им създавам. Този обаче ми е първият личен наистина цивилен и съм решил да го карам нормално и да го поддържам в приличен вид - възможно най-близък до заводския.
Споделянето от първо лице означава че пиша категорично само за неща които съм правил успешно повече от веднъж, тук ти не можеш да си ми конкуренция. Има още пет-шест момчета които помагат много и другото е само пълнеж за сървъри. Всеки умен човек, какъвто без съмнение си и ти, не е лошо да се запита ; Възможно ли е да знам всичко? И то в сфера в която не работя пряко? Спирам да пиша че трудовата седмица не е приключила за мен.slowtraveler написа:Не искаш да имаш конкуренция в споделянето от първо лице ли?
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 7 госта