BOz написа:Стегни се малко.
Ти все се изявяваш, че Приуса имал не знам си какви екстри. Направо бил претъпкан с екстри.
- Лъжите ти от съседната тема ги видяхме, а сега започваш и тук. Къде съм споменавал, че Приус е претъпкан от екстри? Цитирай!
BOz написа:Сега разбирам, че говориш за най-ниското ново на оборудване. Това е хубаво да го споменаваш не мислиш ли?
- Не само лъжец ,но и чукча, който не чете, а само пише. Погледни в предната страница г-н Чукча!
prius 3 написа:... За база вземаме базовите модели в БГ да речем, за да няма туй-онуй еди къде си предлагали това, а на друго място онова. Дай да ги видим аджеба колите с по-богато оборудване в този клас...
BOz написа:Всеки път като говориш за екстри само споменаваш как Приуса имал не знам си какво, и това само при него може да се види в този сегмент. Сега засягаш тезата, че разбираш ли само Приуса имал лети джанти в базовия модел. Може би е така, не знам. Но това, че притежава лети джанти това ли го прави претъпкан с екстри.
Аз ти дадох един тъп пример с двузоновия климатик. Защо не каза нещо по този въпрос. Или за теб е по-важно да ти светка дисплея като си поставиш пръста върху копчето на волана от това да имаш по-добър комфорт в купето.
Защо не хванем темата с въздушните възглавници. Имаш ли задни въздушни възглавници за таза да кажем? Този клас автомобили ги слагат още 90-те години. Ама ти се радвай, че имаш ХУД иначе на мега невероятния си Приус иначе претъпкан с екстри.
- Май няма нужда да продължавам. Теб те мързи да погледнеш с какви екстри се предлага модела за който спориш, казваш, че не знаеш това или онова, но пак спориш. Колко страници изписахме и колко хора тук те убеждаваха, че в Приус в най-ниското ниво на оборудване има ХУД и камера за задно виждане? Помниш ли! Сега се получава същото. Дори за теб тези неща не са ексти(понеже са на Приус biggrin.gif ), но пък други неща са, понеже не са на Приус. laugh.gif За пореден път се изложи, като кифладжия...
Я дай да ги видим тез модели от 90-те в базовото оборудване в класа на Приус, които имат задни въздушни възглавници! Хайде отворко дай ги! Ако случайно откриеш такива, погледни дали имат въздушни завеси за предни и задни седалки.
П.С. Продължавам да чакам ти и „испанеца“ да сравните П3 с друг модел от същия клас, за да видим реално как стоят нещата, а не само да си измисляте. Правото е ваше да изберете модела и да сравняваме екстра по екстра!