BOz написа:Колко по-конкретен да бъда?
Не ти ли дадох конкретни цифри, които да ти докажат, че си много заблуден? Не ти ли казах колко бизнес правят Магна с европейските автомобили и колко бизнес правят твоите Бошоку?
24 пъти разлика - 24 пъти! Баси тия Бошоку как правят, чакай да те цитирам за буварческите ти наклонности, "по-голямата част от елементите" само ти си знаеш явно. biggrin.gif .
BOz, продължаваш да смучеш от пръстите си и да пишеш невероятни глупости. Започвам да се чудя, как може, нормален човек да пише подобни неща!
Виж по-горе за какво пиша и ти какви ги каканижеш. Изобщо не е ставало на въпрос за големината на никоя компания. Ти обаче си си навил на пръста, че трябва да ме убедиш коя е по-голямата. Все едно да ти кажа, че един сорт дини е по-сладък от друг, а ти да почнеш да ми спориш, че другия сорт били по-големи. Горе-долу е същото.
BOz написа:И вземи да схванеш какво е "стандартна екстра за Приус". Пак ще ти го повторя - това, че ТМ е решил от някога си да слага ХУД-а и дисплея в базовия модел, това не означава, че Приус, като модел автомобил, това му е стандартна екстра.
Стандартна екстра е тази екстра, която задължително я има в автомобила от производтството и не може да бъде поръчан без нея. Да речем предни въздушни възглавници, АБС.
Но Приус не предлага стандарта екстра ХУД и мултимедиен дисплей. Това, че ТМ е решил да го предлага тук в базовото ниво, това не означава, че това е "стандартна" екстра за модела - проумей го това.
Не, вземи ти проумей, че пишеш тъпотии и се излагаш тотално! Стандартна екстра е това което ти го дават в базовия модел на колата. Има ли ХУД-дисплей - има! Има ли камера за задно виждане в базата - има. В базовото оборудване ли е - в базовото е. Можеш ли да си купиш П3 без това - не можеш. По-простичко няма как да ти го обясня, но едва ли и това ще разбереш! Все пак да ти припомня предните глупости, защото или не четеш какво пишеш или бързо забравяш:
BOz написа:prius 3 написа:Автоматични са всичките стъкла. За тези, които не са автоматични не знам дали светят или не, защото в П3 просто няма такива. Въпросът беше до колкото разбрах, че на П3 не всичките бутони светят според теб. Поне така съм го разбрал. Важното е, че стигнахме до истината. Колкото до политиката на Тойота не знам каква е и защо има това в някой модел, а в друг го няма. За мен, като собственик на П3 е важното, че всички екстри на марката ги има в този модел и има някой допълнителни, които в други модели ги няма. Сетих се и за една друга екстра, която не се сещам в базови модели да е има без доплащане, а тя е камерата за задно виждане с голям информационен дисплей на таблото.
При базовия модел на Приус нито има камера, нито има прожектирането на стъклото.