Да, знам си по-добре от теб. Те и някои хора ти го казаха, други се обидиха, че ме сравняваш с тях, и с право...
http://www.toyotabg.eu/viewtopic.php?f=1&t=25310
Е ти темата за маслата, дето казваш, че Тойота имат масла!
"Отиваш в най-близкият сервиз на Тойота и ги питаш какво е маслото по спецификация и си купуваш от Тойота, Тойота-масло! Хем е по-евтино, хем си 100% сигурен, че е истинско."
"А ти убеден ли си, че задължително трябва да имаш рафинерия, за да произвеждаш масла?
И понеже намекваш, че Тойота нямали рафинерия и от там следва, че не произвеждат масла, изниква логичният въпрос: кой им произвежда маслата?

"
"Абе отивам аз в Тойота и си вземам масло „Тойота“ . Пише си Тойота и че е произведено от компанията. Купувам си кола от тях. Маслото било менте и не било тяхно, а колата? То по тая логика и тя е менте и не е тяхно производство. biggrin.gif
Баси, карам менте кола с менте масло...

"
"Не само ментата коли и масла, ами и в сайта си най нагло „лъжат“, че произвеждат от 1953 г.Тези, големи мошеници ще излязат...

"
"Още веднъж призовавам:
ако някой има информация кой, къде и как произвежда маслата на Тойота да сподели! До тогава можем само и единствено да вярваме на сайта на Тойота.

"
Друго?!