Тойота Приус - мнения, коментари и съвети.

Публикувай отговор
Аватар
Not_active_user_1

Re: Тойота Приус - мнения, коментари и съвети.

Мнение от Not_active_user_1 » 15 Юли 2014 15:16

BOz написа:Нали питаш кой е най-големия производител на такива елементи?
Най-големите са Магна! Горе долу 3 пъти по-големи от Бошоку. tooth.gif
Намали тревата или там на каквото си, защото пак пишеш глупости! laugh.gif
То не, че ти е за първи път де... Ако успееш да ми пуснеш цитат където съм питал за най-голям производител си намисли 3 желания! tooth.gif

Аватар
Not_active_user_1

Мнение от Not_active_user_1 » 15 Юли 2014 15:24

mirott, влез си в другия профил де! По-Хителигентен изглеждаш в него! biggrin.gif
Би ли посочил това, което твърдиш къде съм го казвал! tongue.gif

mirott
Благодарил/а: 14 пъти
Получена  благодарност: 16 пъти

Мнение от mirott » 15 Юли 2014 15:26

Нямам друг профил. Какво твърдя?!

Аватар
BOz
Благодарил/а: 6 пъти
Получена  благодарност: 199 пъти

Мнение от BOz » 15 Юли 2014 15:27

prius 3 написа:
То не, че ти е за първи път де... Ако успееш да ми пуснеш цитат където съм питал за най-голям производител си намисли 3 желания! tooth.gif
Букварче мазно, добре. Не си написал най-големия, а си написал "по-голяма част".
Сега да те питам аз.
Магна доставя части към европейските производители за 12 милиарда. Твоя избран доставя части за 0.5 милиарда.
Директен въпрос на твоя въпрос - кой доставя по-голяма част от елементите в този случай?
Разход на хибрид-> Изображение
Разход на дизелов автоматик -> Изображение

Аватар
Not_active_user_1

Мнение от Not_active_user_1 » 15 Юли 2014 15:29

А да, забравих, че си чукча и не четеш това, което пишеш! tooth.gif
Пък за профилите ти си знаеш...

Аватар
Not_active_user_1

Мнение от Not_active_user_1 » 15 Юли 2014 15:33

BOz написа:
prius 3 написа:
Букварче мазно, добре. Не си написал най-големия, а си написал "по-голяма част".
Сега да те питам аз.
Магна доставя части към европейските производители за 12 милиарда. Твоя избран доставя части за 0.5 милиарда.
Директен въпрос на твоя въпрос - кой доставя по-голяма част от елементите в този случай?
Е ти не си букварче, но си мазно много и лигаво, защото се пързаляш както ти отърва. Какво стана с екстрите на Приус. Изпързаля се и се изсули, като пръдня из гащи. tooth.gif Цял форум не можаха да те убедят, също официалният представител не можа да те убеди със сайта си за екстрите. Сега е същата работа. Почна да си измисляш и да манипулираш, като пишеш откровени лъжи, какво съм бил писал. Бъди малко по-коректен! :whistle:

mirott

Мнение от mirott » 15 Юли 2014 15:36

Да, знам си по-добре от теб. Те и някои хора ти го казаха, други се обидиха, че ме сравняваш с тях, и с право... tooth.gif
http://www.toyotabg.eu/viewtopic.php?f=1&t=25310
Е ти темата за маслата, дето казваш, че Тойота имат масла!

"Отиваш в най-близкият сервиз на Тойота и ги питаш какво е маслото по спецификация и си купуваш от Тойота, Тойота-масло! Хем е по-евтино, хем си 100% сигурен, че е истинско."

"А ти убеден ли си, че задължително трябва да имаш рафинерия, за да произвеждаш масла?
И понеже намекваш, че Тойота нямали рафинерия и от там следва, че не произвеждат масла, изниква логичният въпрос: кой им произвежда маслата? smile.gif "

"Абе отивам аз в Тойота и си вземам масло „Тойота“ . Пише си Тойота и че е произведено от компанията. Купувам си кола от тях. Маслото било менте и не било тяхно, а колата? То по тая логика и тя е менте и не е тяхно производство. biggrin.gif
Баси, карам менте кола с менте масло... worthy.gif"

"Не само ментата коли и масла, ами и в сайта си най нагло „лъжат“, че произвеждат от 1953 г.Тези, големи мошеници ще излязат... tooth.gif"

"Още веднъж призовавам:
ако някой има информация кой, къде и как произвежда маслата на Тойота да сподели! До тогава можем само и единствено да вярваме на сайта на Тойота. punk.gif"

Друго?!

Аватар
Not_active_user_1

Мнение от Not_active_user_1 » 15 Юли 2014 15:51

Специалист си да вадиш неща от контекста, признавам! biggrin.gif
А това прочете ли го?
prius 3 написа: А ти убеден ли си, че задължително трябва да имаш рафинерия, за да произвеждаш масла?
Вкарай сега малко мозък, ако можеш и ще се сетиш какво имам предвид! :whistle:

mirott

Мнение от mirott » 15 Юли 2014 16:04

Е как да ти вкарам мозък, тва да не е ... tooth.gif
Имаш предвид, че не знаеш кой има право да произвежда масла.
Нищо не вадя от никъде, единствено твои думи. От които си личи, че твърдеше дето Тойота произвеждат масла. И не знаеше, че не е така! Аре...

mirott

Мнение от mirott » 15 Юли 2014 16:20

prius 3 написа:'Айде бе! Май не си съвсем наясно кой ти е произвел „качествения“ интериор в БеЕмВенцето! Същите, дето произвеждат „некачествените“ интериори на Тойота.
И специално за БМВ мога да ти кажа, че може би почти 100 % от интериора е на компанията Toyota Boshoku.
Ако можеш и да го докажеш...щото много се съмнявам...:whistle: ! Това за почти 100-те %, да не питаш кое tooth.gif !

Аватар
SFINKS

Мнение от SFINKS » 15 Юли 2014 16:32

Заформи се спор на свръх високо интелектуално равнище laugh.gif
И пак повтярям спора БМВ / Тойота е тъп сам по себе си laugh.gif

Както се казва за толкова пари толкоз . :thumbsup:
Просто на БМВ почти всичко му е по-съпо и по-добро от на Тойота като почнеш от фара и приключиш със седалките , просто са ралични материали и изработка и сглобка . Това не значи че в доста отношения тойота не е по качествена , напротив .
ALIENO ARCANUM RP5 / 2018
S 500 , LORINSER / 1996
CLK 55 AMG , CABRIO / 1999
Q7 , 3.0 DIESEL / 2007
COROLLA 1.4 DIESEL / 2007

Scott
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от Scott » 15 Юли 2014 17:14

Да се спори дали Бошоку могат да имат нормално и луксозно производство е същото като дали Тойота и Лексъс са едно и също. Освен това голяма част от БМВ интериорите (а както и Мерцедес и Ауди) се правят от Draxlmailer.

Аватар
BOz
Благодарил/а: 6 пъти
Получена  благодарност: 199 пъти

Мнение от BOz » 15 Юли 2014 17:47

Колко по-конкретен да бъда?
Не ти ли дадох конкретни цифри, които да ти докажат, че си много заблуден? Не ти ли казах колко бизнес правят Магна с европейските автомобили и колко бизнес правят твоите Бошоку?
24 пъти разлика - 24 пъти! Баси тия Бошоку как правят, чакай да те цитирам за буварческите ти наклонности, "по-голямата част от елементите" само ти си знаеш явно. biggrin.gif

И вземи да схванеш какво е "стандартна екстра за Приус". Пак ще ти го повторя - това, че ТМ е решил от някога си да слага ХУД-а и дисплея в базовия модел, това не означава, че Приус, като модел автомобил, това му е стандартна екстра.
Стандартна екстра е тази екстра, която задължително я има в автомобила от производтството и не може да бъде поръчан без нея. Да речем предни въздушни възглавници, АБС.
Но Приус не предлага стандарта екстра ХУД и мултимедиен дисплей. Това, че ТМ е решил да го предлага тук в базовото ниво, това не означава, че това е "стандартна" екстра за модела - проумей го това.
Разход на хибрид-> Изображение
Разход на дизелов автоматик -> Изображение

dracunculus
Благодарил/а: 177 пъти
Получена  благодарност: 116 пъти

Мнение от dracunculus » 15 Юли 2014 20:34

SFINKS написа: Просто на БМВ почти всичко му е по-съпо и по-добро от на Тойота като почнеш от фара и приключиш със седалките , просто са ралични материали и изработка и сглобка . Това не значи че в доста отношения тойота не е по качествена , напротив .
Тук не съм съвем съгласен. Сравнявай коли в един и същи клас, сравнявай напр. БМВ с Тойота Камри или Авалон и тогава да видим коя е по- добра, сравнявайки супер скъпите БМВ-та с една премиум лимозина на Тойота, която струва и по- малко от БМВ-то. А да не говорим за лукса на Камри/Авалон. Лично мнение, нямам за цел да се заяждам. rolleyes.gif
Toyota Corolla 1,6 Valvematic 2012 Luna Navi-> ех
Toyota Avensis 1,8 Valvematic 2017 Elegance MT
Lexus IS300h 2020 Luxury Line -> https://www.spritmonitor.de/de/detailan ... 07509.html

Аватар
zi_zi_top
Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
Благодарил/а: 2 пъти
Получена  благодарност: 33 пъти

Мнение от zi_zi_top » 15 Юли 2014 21:56

Сравнението не е в полза на Тойота, но за всеки влак си има пътници.
Ние си харесваме "влака на Тойота", а и той в никакъв случай не е за подценяване. :thumbsup:
Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!

Публикувай отговор