acf_prius написа:И при мен се случва понякога това, което си описал. Въпреки че на мен ми се случва точно при загряла кола понякога. И е адски дразнещо, когато стане така! Така че или е някакъв бъг при всички от второто поколение, или еднакъв проблем и при твоята, и при моята biggrin.gif
А бе със сигурност е бъг. Със сигурност има условията да загасне, даже когато го направи дори изключвам парното, фаровете всичко. Ама колата си работи и работи. Иска да спреш на едно място и то за повече време, за да реши, че трябва да загасне.
И за това съм се заел да видя кога го прави. Има някаква зависимост, ама каква е за сега още отсявам възможните варианти. И винаги става на загряла кола, което ме накара реално да се замисля.
Дори единия път, когато го направи батерията беше зелена. А рядко я виждам зелена.
Иначе открих друга зависимост - когато е загаснала и се движиш бавно. Ако няколко пъти подред ѝ подадеш рязко газ, то двигателя пали веднага. В рамките на 1-2 секунди го отпускаш. Двигателя гасне веднага. В момента в който загасне пак ти трябва мощ, пак даваш газ и пак се запалва двигателя. Ако го направи това 3-4 пъти подред, започва за определено време да го държи запален, а не гасне веднага когато отпуснеш газта. Тая зависимост я хванах лесно. Ама с другата усещам, че ще имам борба.