Заб. не съм склонен на никакви доверени сервизи и/или работа по фактури. Благодаря предварителн!

Мнение от Vidic » 17 Юни 2013 12:03
Vidic
Мнение от jsp » 19 Юли 2013 14:55
jsp
Мнение от Vidic » 06 Авг 2013 13:46
Vidic
Мнение от krass1 » 20 Авг 2013 11:20
krass1
Мнение от TATI » 20 Авг 2013 14:14
TATI
Мнение от Vidic » 20 Авг 2013 21:51
Така е. На мен ми казаха същото. Не се притеснявай, ще ти направят колата добре (или поне по-трудните неща), както колегата отбеляза - фуги, боя, всичко е ок. Внимавай, обаче при приемането, огледай внимателно колата внимателно за несъвършенства и ако има такива не се колебай да я оставиш за още време докато ги отстранят. Пожелавам да ти я направят супер и да нямаш ядове с тяхkrass1 написа:Здравейте,
И аз имам за боядисване предна броня и десен калник плюс смяна на десен фар. Всичко това ще ми го поеме каското а ТМ Ауто са им доверен сервиз.
След прочитане на няколко мнения за двата сервиза останах с впечетление ,че ТМ ауто Изток е по читав и съответно карам колата там, но от там ми казаха ,че със щтети несе занимават и карат колите в ТМ Ауто Запад и там се правят всички манипулации от рода боядисване тнекедйииски работи и тн ... Останах малко разочерован понеже Запад ми е далеч а и има лоши отзиви за там.
Ще споделя впечетленията си след като си свършат работата. Ще си измия колата преди да я закарам и ще я снимам навсякаде ....
Vidic
Мнение от krass1 » 21 Авг 2013 10:54
krass1
Мнение от Vidic » 21 Авг 2013 12:15
В Тойота ми взеха 12 лева. В тази цена трудът и бушона. Не знам колко струват по отделно. Моделът е Корола 2009. Може при различните модели цената да е различна.krass1 написа:Vidic@ Имаш ли информация колко струва да ти сменят бушон ? Само работата както и самия бушон ?
След като си зареждах акомулатора беше ми изгорял бушона на касетофона и след известно разглеждане на документацията за колата и обозначенията на капачките за бушони го намерих и смених със същия мисля ,че беше 15А.
Vidic
Feodorov
Мнение от Чо :) » 19 Май 2014 09:17
Последно (май) беше 300 лв на голям детайл (врата, капак, покрив, броня, праг, ...) и 50 лв на малък детайл (огледало, ...)Feodorov написа:Бих се радвал ако някой сподели колко струва пребоядисването на кола в ТМ АУТО.
Благодаря предварително.
Чо :)
Мнение от kickata » 19 Май 2014 09:27
Дано поне като плащаш 300 лв. на детайл да ти я правят там, защото съм чувал че когато имат много работа дават на други сервизчета да ги боядисват за 100-150 лв. и те само прибират разликата...Feodorov написа:Бих се радвал ако някой сподели колко струва пребоядисването на кола в ТМ АУТО.
Благодаря предварително.
kickata
Мнение от shvepsy » 17 Мар 2017 14:41
shvepsy
Мнение от Arabela21 » 19 Апр 2019 10:29
Arabela21
Обратно към “Сервизи / Магазини / Услуги”
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта