Привет.
Миналата година купих на жена ми Ярис Версо 1,3VVTi с малките коне. Купих я на 57хил.км.=чисто нова. До сегашните ни впечатления на моето 4ри членно семейство спрямо твоите въпроси са:
Много добър автомобил. Работи абсолютно безшумно. При палене светва синя лампа за охладителната система- после спира да свети. ИМА и червена лампа да показва прегряване- по някога ми светва преди да запаля мотора заедно с други лампи, но това е само за тест. Като возене много ни допада. За малките си размери е доста комфортна. Отзад мястото на пътниците е доста обемно и спокойно могат да се настанят 4 деца /в 5ти клас/ или 3,5бр. възрастни

Не казвам 4, понеже става въпрос за комфорт- иначе и 4ма могат, но не на дълъг път. Багажника е с добър обем за моето семейство. Седалки НЕ съм навеждал /не се е налагало/ да побирам багаж. Да ти кажа багаж може да се слага и във височина. Проблемите наистина са в изгаряне на крушки. Труден достъп до смяната им. Все пак не е невъзможно, но преди да сменяш питай. Климатизацията е добра. Не се налагало да карам на климатик, понеже я купих октомври/ноември. Парното работи добре, но не може да прави "баня" :( . Лошото е, че се изпотява отвътре и трудно се самоизчистват стъклата. Карал съм подобен тип коли /Партнер/ и проблема е сходен. Мисля, че е от формата на купето.
Внимавай със следното: Предната решетка ниско долу е податлива на изваждане от клипсите. Почти всички пластмасови елементи са податливи. Внимавай със смяната на филтъра за купето- сменя се чрез вадене на жабката. Лесно може да се счупи/пукне. Имам усещането, че цялата кола е сглобявана със щипки. Фаровете са жестоки. Особено като си в по- висока гледна точка. Трудна за маневриране- не знам на какво се дължи. Има серво, но гумите нямат радиус на завиване. В зимно време е доста неустойчива. Лек сняг + страничен умерен вятър + нови гуми = неустойчивост. Пластмасовото обурудване в интериора не е лошо /в сравнение на повечето коли/. Не ми харесват тасовете на джантите като материал и визия. Няма кратки мигачи за изпреварване. Проблем ми е, че няма звуков сигнал при неслагане на колан. Лошо е, че волана се "чупи" само надолу/нагоре, а няма напред/назад. Скоростите се вкарват малко "кофти" /жигулско/. Иначе предните места са много удобни. Шофьора не усеща, че се намира в малка кола. Не ми опират краката никъде /особено дясното коляно/. Височината е предимство.
Изводите ми са правени спрямо друг автомобил от същия клас /Шкода фабия 2009г./. Шкодата е в пъти по- добра за манври, обслужване на консумативи, икономия /4,2л/100!! нафта/. Фабричното озвучаване е много по- добро.
Тойотата има много по- добра возия. По- обемна отвътре е макар, че Шкодата е по- голяма по габарити. Развиване на скоростта е бавна за бензинов /4цилиндров/ спрямо 1,4 дизелов /3цилиндров/. На магистрала съм вдигал най- много 140км/ч./сигурно може повече/ спрямо 190 със Шкодата /дизел!!!/. Забелязах, че при равни развити скорости с двете коли и на едни и същи предавки Тойотата е с по- високи обороти, което незнам дали е добре/лошо!!
Абе за мен НАЙ- ДОБРА Е ТОЙОТАта. ПО- готина и сладка/нежна. Няма да съжаляваш.
Жела я ти лека.