Прибрах се
- Japanese_fever
- Автомобил: 2014 Toyota Zelas
- Получена благодарност: 1 път
Re: Прибрах се
Ne me razbra, kakto vinagi. 

2014 Toyota Zelas, 2.5L VVT-i (2AR-FE), 6-speed
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
-
Аз пък мисля че яриса се прави на дръж-ми-шапката, тук Камри със сигурност му е дадено за 'вечно' ползванеJapanese_fever написа:Ne me razbra, kakto vinagi.

- Japanese_fever
Tova Camry s 5S-FE sigurno vozi i raboti po-dobre ot mnogo po-novi Toyoti - nai-malko dva puti po-mladi ot nego!
Otdelno e dva-tri puti po-zdravo ot tqh, a e na celi 511 771 km! biggrin.gif
I moeto Camty beshe okolo 300 000 mili (3S-FE).
Otdelno e dva-tri puti po-zdravo ot tqh, a e na celi 511 771 km! biggrin.gif
I moeto Camty beshe okolo 300 000 mili (3S-FE).
- kaltcev.72
Радвам се колега че се реализираш в Дойчеланд. Колкото до езика ще го научиш макар че е малко комплициран. Професията ти е една от най търсените в момента , но мой съвет придържай се към закона, работи по възможност на договор на по късен етап ще можеш и друга по добра работа да намериш , а и можеш да се преквалифицираш за сметка на държавата. Също ако имаш възможност доведи и семейството си тук . Да в някой от провинциите чужденците са кът , но в големите градове.......като чуеш немска реч и се стряскаш.
Колкото до автомобилите можеш да видиш всякакви, до нас се намира американската воена база и като се затопли изкарват Харлейте , даже и голям клуб си имат , да не говорим за Мустангите .
Успех ти пожелавам и ако имаш някакви въпроси за които мога да съм ти полезен ............ ще се радвам!
Весела Коледа
Колкото до автомобилите можеш да видиш всякакви, до нас се намира американската воена база и като се затопли изкарват Харлейте , даже и голям клуб си имат , да не говорим за Мустангите .
Успех ти пожелавам и ако имаш някакви въпроси за които мога да съм ти полезен ............ ще се радвам!
Весела Коледа
Ше фърла с тебе по нещо!
-
- Получена благодарност: 2 пъти
Колеги,аз в сряда пак тръгвам.Този път си намерих клиент в Инсбрук-почти Германия,ама не съвсем.Ако има някой от форума в Австрия,нека да пише-не знам кога ще имам интернет в жилището,но при първа възможност пак ще се обаждам.Честито днес на Йордановците,а утре на Ивановците.От мен за сега е това-дано пак ме уредят с някоя Тойотка за чудо и приказ.ЧАО !!!!!!!
Живота е като Чевермето - колкото повече те върти,толкова по-пекан ставаш....
- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 14 пъти
Желая ти искрено успех в новото назначение, ама там не е ли много студено?nowyaris написа:Колеги,аз в сряда пак тръгвам.Този път си намерих клиент в Инсбрук-почти Германия,ама не съвсем.Ако има някой от форума в Австрия,нека да пише-не знам кога ще имам интернет в жилището,но при първа възможност пак ще се обаждам.Честито днес на Йордановците,а утре на Ивановците.От мен за сега е това-дано пак ме уредят с някоя Тойотка за чудо и приказ.ЧАО !!!!!!!

За разлика от главата, коремът казва кога е празен!
- Japanese_fever
На добър път и със здраве!
Ще чакаме да се включиш, когато се установиш!
Ще чакаме да се включиш, когато се установиш!
-
здравейте,колеги.вече три седмици в Австрия,А-5441,АБТЕНАУ,на петдесетина километра южно от Залцбург.Тук е просто божествено,Банско ряпа да яде.А и работното място е просто фантазия /ако изобщо може да се нарече работно/.За сега Австрия много ми харесва,само дето всички карат Мазди и Сузукита,Ако има някой наблизо,нека пише.Аз за момента ползвам едно черно Суифтче,почти като Яриса.
- zi_zi_top
- Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 33 пъти
В Австрия е супер! Със сигурност ще си по-добре от Германия. 

Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
- jim_beam
- Автомобил: Honda HR-V RU
- Благодарил/а: 11 пъти
- Получена благодарност: 6 пъти
- Обратна връзка:
малии взимай нещо 4х4 че в тия чукари е страшно! biggrin.gif
макар че тоя път тук в южната част ни ошлеви,при мен има 50см а на 100км има почти 2м вече.и това наваля за 2-3 дена!
махай тоя унгарец и се огледай за някое субару или друго читаво AWD!
успешно турне в алпите!
ps:като ти остане свободно време иди до Schladming,наблизо ти е,води се най-реномирания им зимен курорт.малко по-нататък до Stainach има едни невероятни чукари за разглеждане също,ама на теб надали ти е до това.лапай чист въздух и събирай стинки да подновиш парка.
макар че тоя път тук в южната част ни ошлеви,при мен има 50см а на 100км има почти 2м вече.и това наваля за 2-3 дена!
махай тоя унгарец и се огледай за някое субару или друго читаво AWD!
успешно турне в алпите!

ps:като ти остане свободно време иди до Schladming,наблизо ти е,води се най-реномирания им зимен курорт.малко по-нататък до Stainach има едни невероятни чукари за разглеждане също,ама на теб надали ти е до това.лапай чист въздух и събирай стинки да подновиш парка.

-
Тук верно са си само чукари,ама от 10 януари валя само два дена сняг и то едва стана 20 см.иначе от седмица го водят най-топлото място в Австрия.От няколко дни се върти около +13.Ама е голяма красота.Суифта е на снахата,аз го ползвам два пъти седмично да ида да пазарувам.Не е лош,като Яриса е.Курортите съм ги обиколил още на времето с професора дето го гледах.Средствата трябват за поддържането на английската икономика.Автопарка в Русе си е добре-Яриса стана на почти 33 хиляди за шест години и нещо-какво да го сменям.Ще си опъвам каиша и ще си превеждам заплатата в Бърклибанк докато ме държи кръста.Ако някой е в Австрия да пише на лични скайпа си,че понякога тук е невероятна скука.За сега това е,благодаря за вниманието.