Прибрах се

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
Аватар
Japanese_fever
Автомобил: 2014 Toyota Zelas
Получена  благодарност: 1 път

Re: Прибрах се

Мнение от Japanese_fever » 16 Дек 2013 19:20

Ne me razbra, kakto vinagi. tooth.gif
2014 Toyota Zelas, 2.5L VVT-i (2AR-FE), 6-speed

България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!

Scott

Мнение от Scott » 17 Дек 2013 16:11

Japanese_fever написа:Ne me razbra, kakto vinagi. tooth.gif
Аз пък мисля че яриса се прави на дръж-ми-шапката, тук Камри със сигурност му е дадено за 'вечно' ползване tongue.gif

Аватар
Japanese_fever

Мнение от Japanese_fever » 17 Дек 2013 18:13

Tova Camry s 5S-FE sigurno vozi i raboti po-dobre ot mnogo po-novi Toyoti - nai-malko dva puti po-mladi ot nego!
Otdelno e dva-tri puti po-zdravo ot tqh, a e na celi 511 771 km! biggrin.gif
I moeto Camty beshe okolo 300 000 mili (3S-FE).

България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!

Аватар
kaltcev.72

Мнение от kaltcev.72 » 24 Дек 2013 00:04

Радвам се колега че се реализираш в Дойчеланд. Колкото до езика ще го научиш макар че е малко комплициран. Професията ти е една от най търсените в момента , но мой съвет придържай се към закона, работи по възможност на договор на по късен етап ще можеш и друга по добра работа да намериш , а и можеш да се преквалифицираш за сметка на държавата. Също ако имаш възможност доведи и семейството си тук . Да в някой от провинциите чужденците са кът , но в големите градове.......като чуеш немска реч и се стряскаш.
Колкото до автомобилите можеш да видиш всякакви, до нас се намира американската воена база и като се затопли изкарват Харлейте , даже и голям клуб си имат , да не говорим за Мустангите .
Успех ти пожелавам и ако имаш някакви въпроси за които мога да съм ти полезен ............ ще се радвам!
Весела Коледа
Ше фърла с тебе по нещо!

nowyaris
Получена  благодарност: 2 пъти

Мнение от nowyaris » 06 Яну 2014 13:49

Колеги,аз в сряда пак тръгвам.Този път си намерих клиент в Инсбрук-почти Германия,ама не съвсем.Ако има някой от форума в Австрия,нека да пише-не знам кога ще имам интернет в жилището,но при първа възможност пак ще се обаждам.Честито днес на Йордановците,а утре на Ивановците.От мен за сега е това-дано пак ме уредят с някоя Тойотка за чудо и приказ.ЧАО !!!!!!!
Живота е като Чевермето - колкото повече те върти,толкова по-пекан ставаш....

Аватар
Kiki
Автомобил: РАВ 4 ХА 30
Благодарил/а: 4 пъти
Получена  благодарност: 14 пъти

Мнение от Kiki » 06 Яну 2014 21:47

nowyaris написа:Колеги,аз в сряда пак тръгвам.Този път си намерих клиент в Инсбрук-почти Германия,ама не съвсем.Ако има някой от форума в Австрия,нека да пише-не знам кога ще имам интернет в жилището,но при първа възможност пак ще се обаждам.Честито днес на Йордановците,а утре на Ивановците.От мен за сега е това-дано пак ме уредят с някоя Тойотка за чудо и приказ.ЧАО !!!!!!!
Желая ти искрено успех в новото назначение, ама там не е ли много студено? smile.gif
За разлика от главата, коремът казва кога е празен!

Аватар
Japanese_fever

Мнение от Japanese_fever » 06 Яну 2014 22:39

На добър път и със здраве!
Ще чакаме да се включиш, когато се установиш!

nowyaris

Мнение от nowyaris » 03 Фев 2014 20:25

здравейте,колеги.вече три седмици в Австрия,А-5441,АБТЕНАУ,на петдесетина километра южно от Залцбург.Тук е просто божествено,Банско ряпа да яде.А и работното място е просто фантазия /ако изобщо може да се нарече работно/.За сега Австрия много ми харесва,само дето всички карат Мазди и Сузукита,Ако има някой наблизо,нека пише.Аз за момента ползвам едно черно Суифтче,почти като Яриса.

Аватар
zi_zi_top
Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
Благодарил/а: 2 пъти
Получена  благодарност: 33 пъти

Мнение от zi_zi_top » 03 Фев 2014 20:30

В Австрия е супер! Със сигурност ще си по-добре от Германия. :thumbsup:
Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!

Аватар
jim_beam
Автомобил: Honda HR-V RU
Благодарил/а: 11 пъти
Получена  благодарност: 6 пъти
Обратна връзка:

Мнение от jim_beam » 03 Фев 2014 20:56

малии взимай нещо 4х4 че в тия чукари е страшно! biggrin.gif
макар че тоя път тук в южната част ни ошлеви,при мен има 50см а на 100км има почти 2м вече.и това наваля за 2-3 дена!
махай тоя унгарец и се огледай за някое субару или друго читаво AWD!
успешно турне в алпите! :thumbsup:

ps:като ти остане свободно време иди до Schladming,наблизо ти е,води се най-реномирания им зимен курорт.малко по-нататък до Stainach има едни невероятни чукари за разглеждане също,ама на теб надали ти е до това.лапай чист въздух и събирай стинки да подновиш парка. cool.gif
Honda HR-V DTEC 2021
Made In Japan

Изображение

nowyaris

Мнение от nowyaris » 04 Фев 2014 17:24

Тук верно са си само чукари,ама от 10 януари валя само два дена сняг и то едва стана 20 см.иначе от седмица го водят най-топлото място в Австрия.От няколко дни се върти около +13.Ама е голяма красота.Суифта е на снахата,аз го ползвам два пъти седмично да ида да пазарувам.Не е лош,като Яриса е.Курортите съм ги обиколил още на времето с професора дето го гледах.Средствата трябват за поддържането на английската икономика.Автопарка в Русе си е добре-Яриса стана на почти 33 хиляди за шест години и нещо-какво да го сменям.Ще си опъвам каиша и ще си превеждам заплатата в Бърклибанк докато ме държи кръста.Ако някой е в Австрия да пише на лични скайпа си,че понякога тук е невероятна скука.За сега това е,благодаря за вниманието.

Публикувай отговор