И като се размажат зъбите на маховика какво правим ? Викаме "аууу тия маховици колко са скъпи... "Japanese_fever написа:Ама те хората ти казаха да си караш така.
Що трябва да чака мухата слон да стане ?
И като се размажат зъбите на маховика какво правим ? Викаме "аууу тия маховици колко са скъпи... "Japanese_fever написа:Ама те хората ти казаха да си караш така.
До колкото знам не е препоръчително да се пали на скорост,ако е с ангренаж,особено дизелите.iovkito написа:Ще откаже да ми запали в най-неподходящия момент и пътната помощ ще струва колкото 2-3 ремонта на стартера , в това съм убеден. Някой пробвал ли е да пали такава кола на скорост?
Колега бъзикам се, а и нали Vokil беше писал, че кара така цели 6 години. Сменяй каквото е нужно овреме!iovkito написа:Ще откаже да ми запали в най-неподходящия момент и пътната помощ ще струва колкото 2-3 ремонта на стартера , в това съм убеден. Някой пробвал ли е да пали такава кола на скорост?
И аз многократно съм срещал подобни мнения и в най-добрия случай се споменава, че можело да прескочи зъб на ангр. ремък., но няма обяснения защо?sha4ev написа: До колкото знам не е препоръчително да се пали на скорост,ако е с ангренаж,особено дизелите.
Според мен, маховика се натоварва повече при палене на скорост, и вероятността да прескочи зъб при палене на скорост е голяма.Поне аз така мисля,може и да не съм прав.JapCar написа:И аз многократно съм срещал подобни мнения и в най-добрия случай се споменава, че можело да прескочи зъб на ангр. ремък., но няма обяснения защо?sha4ev написа: До колкото знам не е препоръчително да се пали на скорост,ако е с ангренаж,особено дизелите.
На пръв поглед не мога да си обясня каква е разликата при палене дали маховика ще се върти от стартера или от колелата/скоростната кутия...
Преди години в голям студ, с Волгата дърпах дизелов бус на чужденци и запали, беше изтощил акумулатора от въртене...
Потребители разглеждащи този форум: bultrastyle и 3 госта