Дано, повече да нямам неприятни изненади!

Добре, а като не видиш телефончето на дисплея, Кашкая отива ли да ти го вземе вместо теб?slowtraveler написа:...
Същата работа е и с телефона - видя ли 'телефончето' на дисплея на колата, значи не съм си забравил телефона laugh.gif
После казват, че съвременните автомобили не опростявали живота
Отива да го вземе С менzi_zi_top написа:Добре, а като не видиш телефончето на дисплея, Кашкая отива ли да ти го вземе вместо теб?slowtraveler написа:...
Същата работа е и с телефона - видя ли 'телефончето' на дисплея на колата, значи не съм си забравил телефона laugh.gif
После казват, че съвременните автомобили не опростявали живота
Ами този разход е първият, който е извънареден, т.е. до сега нищо не е правено или сменяно по колата, освен консумативите при всяка инспекция.Rudy написа:Абе 'къв е тоя разход? 1,79 на 60000км?
Отваряй бе Веско, кой те спира! biggrin.gifVesko написа:Дали д ане взема да си отворя нова тема за проблеми с моя хибрид... че то като почна да изреждам:
1. Батерийката на ключа
2. два пъти ланда сензори
3. задни амортисьори
4. крушки на габаритите (не помня вече колко пъти)
5. Згънати ламарини и брони, ама за тях май няма значение модела и марката biggrin.gif
6. И тонове софтуерни грешки в колата![]()
Май не се сещам за друго.... и това само за 120000км
Да конкретизираме обаче, кои! Ако са японски съм съгласен. Немските са на другият полюс. На времето правеха сравнително здрави коли, но последните 15-тина години продукцията им е трагедия.slowtraveler написа:...
А темата ми припомни за спора, че новите автомобили за нищо не ставали...
Потвърждавам да твърдя, че въпреки, че новите автомобили изискват все по-'изтънчен' инструмент, експлоатационната здравина не е по-зле.
В смисъл, че например за 100х.км ще бъдеш без автомобила си средно 20 часа, докато на времето за 100х.км сигурно този показател е бил над 100часа...
Не съм съгласен... Поредната ни Зафира продължава да се представя блестящо...prius 3 написа:...Ако са японски съм съгласен. Немските са на другият полюс. На времето правеха сравнително здрави коли, но последните 15-тина години продукцията им е трагедия.
Преки ЕЖК впечатления предполагам.prius 3 написа:... имам преки впечатления от Мерцедес, БМВ и ВАГ...
Потребители разглеждащи този форум: Google [Bot] и 4 госта