Land Cruiser 150 (120) чип тунинг - пет въпроса.

Аватар
Me4oKyX
Получена  благодарност: 1 път
Обратна връзка:

Мнение от Me4oKyX » 17 Фев 2012 11:40

Japanese - къде от това което казвам, стигаш до извод, че ще ми е бедна сместа !?? Напротив, аз говоря за повишаване на горивото, ама гледам смяташ..... То от повечето гориво ще обедниш сместа.... Да не говорим, че пак четеш избирателно между редовете - безцветните газове си ги броя, при това със висока точност, но димността със въглеводоротие образуват леките канцерогенни частици. А димността е в пъти повече от CO, CO2, NOx заедно .... Така че не ми обеснявай точно за това, защото само това ми е в главата по други причини и по този въпрос съм говорил достатъчно дъъъъълго време с професори, академици и т.н.... Благодаря, ама не съм гений, просто следвам ЛОГИКАТА е гледам нещата НЕ както на мен ми харесва laugh.gif А изследване и пълна статистика на игзорели газове /което включва и средна димност Рв както пишат по докладите/ съм правил миналата седмица в лабораторни условия, както и преди това в не такива :thumbsup: Ай със здраве и пак се постарай да прочетеш, преди да даваш умозаключения, на точни изрази, които сами по себе си наистина звучат смешно :thumbsup:

Аватар
Japanese_fever
Автомобил: 2014 Toyota Zelas

Мнение от Japanese_fever » 17 Фев 2012 18:47

Me4oKyX написа:Ай със здраве и пак се постарай да прочетеш, преди да даваш умозаключения, на точни изрази, които сами по себе си наистина звучат смешно :thumbsup:
Mersi za pojelaniqta!

A EGT merite li pri tezi laboratorni usloviq i kakvo pokazva tq?
2014 Toyota Zelas, 2.5L VVT-i (2AR-FE), 6-speed

България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!

Аватар
Me4oKyX
Обратна връзка:

Мнение от Me4oKyX » 17 Фев 2012 19:59

EGT не се променя особено - има няма 10 градуса разлика при еднакви натоварвания.... а и главното, което гоним е снижаване на вредните емисийки, ама те явно са се объркали, че много ниски данни излизат с модифицирано гориво.... ама може ии звездите да им го говорят, като на мен ....

forko

Re: Land Cruiser 150 (120) чип тунинг - пет въпроса.

Мнение от forko » 20 Юни 2013 19:19

Карах 4 години Крузер 120 Luxury Premium с чип директно от ТМ Ауто. Нямах никакви проблеми и съм сравнявал поведението на колата със същата без чип (купувана по същото време). Определено демаража и поддържането на скоростта бяха много по-добри. За разхода на гориво нямам директни впечатления, но като за кола от 2,5 тона, 12-13 градско е нормално според мен.
От 2 седмици карам новия Крузер 150 (също най-високо изпълнение), като мотора се води 190 к.с. ТМ Ауто ми казаха, че не предлагат чипиране при тях заради Евро 5, но пък предполагайки че мотора е същия като на предишната смятам, че пак е добре да си го изпъна.
Моля, дайте мнение (ако имате впечатления) кой в София работи добре - засега само Digital Tuning ми вдъхват доверие, но гледам и някои други линкове (като този за Годеч), които казвате че са добри, но пък в сайтовете им не виждам да предлагат чипове за LC150 като другите.
http://www.digitaltuning.bg/tuning/toyo ... d---190-cv

Благодаря!

Аватар
jim_beam
Автомобил: Honda HR-V RU
Благодарил/а: 11 пъти
Получена  благодарност: 6 пъти
Обратна връзка:

Мнение от jim_beam » 20 Юни 2013 22:29

@forko

http://www.toyota-motorsport.com/de/

това е официалната страница на тойота мотор спорт,ако се поразровиш сигурно ще намериш твоя чип.ако не се справиш им пусни запитване по емайл,поне ще знаеш,че е оригинално от тях!
Honda HR-V DTEC 2021
Made In Japan

Изображение

forko

Мнение от forko » 21 Юни 2013 10:01

@jim_beam

Благодаря ти. За съжаление те са в Германия, а аз искам някой тук да ми го направи за да стане по-бързо, пък и да имам кого да търся за гаранция :-)

http://www.toyota-motorsport.com/de/

това е официалната страница на тойота мотор спорт,ако се поразровиш сигурно ще намериш твоя чип.ако не се справиш им пусни запитване по емайл,поне ще знаеш,че е оригинално от тях![/quote]

Публикувай отговор