Japanese - къде от това което казвам, стигаш до извод, че ще ми е бедна сместа !?? Напротив, аз говоря за повишаване на горивото, ама гледам смяташ..... То от повечето гориво ще обедниш сместа.... Да не говорим, че пак четеш избирателно между редовете - безцветните газове си ги броя, при това със висока точност, но димността със въглеводоротие образуват леките канцерогенни частици. А димността е в пъти повече от CO, CO2, NOx заедно .... Така че не ми обеснявай точно за това, защото само това ми е в главата по други причини и по този въпрос съм говорил достатъчно дъъъъълго време с професори, академици и т.н.... Благодаря, ама не съм гений, просто следвам ЛОГИКАТА е гледам нещата НЕ както на мен ми харесва laugh.gif А изследване и пълна статистика на игзорели газове /което включва и средна димност Рв както пишат по докладите/ съм правил миналата седмица в лабораторни условия, както и преди това в не такива

Ай със здраве и пак се постарай да прочетеш, преди да даваш умозаключения, на точни изрази, които сами по себе си наистина звучат смешно