Нов съм във форума, както може би е видно и не знам какви са японските традиции в България, но ще побързам да благодаря на отзовалите се и да кажа "Добре заварили!" на хората които ще ми кажат "Добре дошъл",пък ако няма такива - Здраве да е!
В момента съм собственик и управлявам Renault Laguna 2 1.9dCi. От торбата с такова извадих онаковата и попаднах на доста изтормозен екземпляр и тъй като не ме бива в търговията си я позакрепих и карам, но в последно време взе да позагубва мощност и т.н., та диагнозата на майсторите е ясна и мисля да не се заигравам с огромни ремонти и т.н. а да взема да си купя нещо ново... е вероятно на старо. Нямам никакъв опит и наблюдение на возилата от братска Япония, но от различните марки и модели които разглеждах си харесах Toyota Prius - затова съм и тук - да питам. Можете ли да ми кажете нещо повече за модела? Подводни камъни и слабости на модела? ПРепоръки какво да гледам и на какво да обърна особено внимание? Струва ли си хибрида или да не си правя кумири? Кой каквото се сети - благодарности предварително!
За мен е важно автомобила да е сигурен и надежден, сравнително евтин за поддръжка и що годе икономичен. Разбира се слизайки от флагмана на френска марка, макар и с ниско ниво на оборудване - важни са и гъделите - комфорта

Още веднъж благодаря за отделеното време и внимание!