Човек, който не живее тук отдавна няма реална представа за ситуацията в БГ и не го засяга кой и как ще управлява тук.
По-добре изобщо не си губи времето да гласуваш!

+1zi_zi_top написа:Според мен на емигрантите не трябва да ви е разрешено по Закон да гласувате!
Човек, който не живее тук отдавна няма реална представа за ситуацията в БГ и не го засяга кой и как ще управлява тук.
Особено "туристите" идващи за изборите от южната ни съседка.slowtraveler написа:+1zi_zi_top написа:Според мен на емигрантите не трябва да ви е разрешено по Закон да гласувате!
По-добре изобщо не си губи времето да гласуваш!![]()
Смятам, че това е и част от проблема с изборите досега...
Емигрантите лесно се манипулират, а в същия момент имат доста голям дял като избиратели...
Те са отделна група - при тях дори няма нужда от манипулиране - там доколкото знам досега си е чисто купуване...ss_mitko написа:...
Особено "туристите" идващи за изборите от южната ни съседка.
+1zi_zi_top написа:Човек, който не живее тук отдавна няма реална представа за ситуацията в БГ и не го засяга кой и как ще управлява тук.
+1 точно така е...zi_zi_top написа:Според мен на емигрантите не трябва да ви е разрешено по Закон да гласувате!
Незнам за другите,не ме и интересува изобщо.Но...сто пъти го предпочитам пред оня мазен ,гаден и безумно нагъл плъх Станишев.MX5 написа:
При вас такава концентрация на идиоти ли има (или липса на кандидати), че да си изберат битов примитив за премиер?
Тоя две изречения е достатъчно да каже, за лъсне нивото му на еволюция спрямо маймуните ... laugh.gif
Ами не знам, колкото пъти съм гласувал все печелят тези, за които съм глсувал.zi_zi_top написа:Според мен на емигрантите не трябва да ви е разрешено по Закон да гласувате!
Da ne te hvanat na granicata, che ne si glasuval?Japanese_fever написа:Последният път изхвърлиха бюлетините преди да дойдат до БГ.
Познай защо?!
Ама много ги разбираш...zi_zi_top написа: Izborite se pechelyat ot pravilnite hora, koyto shte izpalnyavat zadachite postaveni ot "golemite mangizi". Boko pak shte go slozhat za premier, no ako ne pusne kontsesiyata za shistoviya gaz shte bade nizvergnat naveki!
Мислех, че вече няма хора с подобно „мислене“, а то се оказало, че има. Ами дайте тогава да не гласуваме понеже сме независими и от нас нищо не зависи. Да обаче, ако ти не гласуваш:zi_zi_top написа:Ako izborite mozheha da promenyat neshto, shtyaha da gi zabranyat!
Nyama nikakvo znachenie kolko hora sa glasuvali i za kogo sa glasuvali. Izborite se pechelyat ot pravilnite hora, koyto shte izpalnyavat zadachite postaveni ot "golemite mangizi". Boko pak shte go slozhat za premier, no ako ne pusne kontsesiyata za shistoviya gaz shte bade nizvergnat naveki!
Всеки има глава на раменете си и сам може да прецени, кое е по-малкото зло. Аз агитации не искам да правя, нито пък да убеждавам някого в нещо, по простата причина, че съм абсолютно необвързан с никоя партия и не симпатизирам на никой, а само виждам от моя гледна точка, кой би бил по-добър за България в момента или иначе казано, няма да навреди толкова, колкото останалите. Въпросът е да се гласува. Имаме ли едно голямо гласуващо общество купуването и продаването на гласове ще бъде елиминирано до голяма степен. За ДПС не си съвсем прав. На някой места наистина са направили доста неща. Държат електората си в страх и ги принуждават да гласуват само за техните хора. Заплашват ги с какво ли не. Ако имаш ходене из Родопите и особено източните ще разбереш какво говоря. Там се строят джамии по програми на отпуснати средства от арабски държави, а неселението тъне в пълна мизерия. Няма автобуси, лекари и нищо, но джамиите се строят на воля... Пътищата, за които говориш са направени по времето на тройната коалиция. Там ДПС беше озурпирала пътната инфраструктура. Парите се отпущаха от бюджета, безконтролно. Всички търгове се печелеха от ДПС, парите се вземаха и се наемаха турски фирми за подизпълнители, а турците наемаха български за под-подизпълнители. Последните по веригата вземаха само трохите и за да не фалират пестяха от материал и всичко каквото се сетиш, а всички отгоре вземаха лъвския пай. Имам познати по тези вериги и ти говоря наистина неща, които са били точно така.prius 3 написа:За съжаление сме изправени пред дилемата, че трябва да избираме по-малкото зло...
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 6 госта