регулиране на съединител на карина 4afe

Аватар
martod

Re: регулиране на съединител на карина 4afe

Мнение от martod » 13 Апр 2013 10:26

zi_zi_top написа:Остави го човека! Той с нищо не е виновен, че някой му чете постовете и му отговаря. cool.gif
А стига бе докторе, сега пък тези които четем ли станахме виновни ? .. smile.gif
От кога този форум е станал литературен, че нещо съм пропуснал ? laugh.gif
Как да не му отговориш на човека, като поне се старае да пише на Кирилица за разлика от повечето потребители тук ..
СВЕТЪТ Е КРЪЧМА........ДА СЕДНЕМ НА ЕДНА МАСА....

Аватар
sha4ev

Мнение от sha4ev » 13 Апр 2013 10:39

sha4ev написа:
мехаННика написа:Не регулирай нищо,в едната посока "ниското" ще стане още по ниско а в другата "високото" още по високо. Погледни маншончето на "долната" помпа дали е смачкано, прибрано към цилиндъра. Ако да, мисли си за нов съединител.
ok.ще го погледна и снимам и ще се опитам да кача снимката,защото не мисля,че аз ще мога да преценя тъй като за пръв път ще ми се налага да го гледам този маншон по обстойно.като сменях течността и при обезвъздошавенето го гледах само да не е скъсан,не съм знаел,че може да подскаже
за съединителя.
за мен като обикновен потребител маншончето е добре.
DSC01455.JPG
DSC01455.JPG (111.01 KiB) Преглеждано 1474 пъти
но ако се вижда добре моля за съвет.
TOYOTA AVENSIS 1.8 129 PC

Аватар
Rudy
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от Rudy » 13 Апр 2013 10:48

sha4ev написа:незнам какъв ви е проблема г-н/г-жо.но мисля че тези форуми са създадени точно за това някой пита друг отговаря.ако вашата мисия е да се заяждате с хората проблема си е ваш.но поне не пречете на другите да помагат с каквото могат и знаят.а за правописа мисля че забележката ви е неуместна и не на точното място. приятен уикенд.
Проблеми нямам - очевидно Вие имате. И да, форумите са за помощ и когато мога - помагам, но когато някой пита, без да използва препинателни знаци, главни букви, не прави разлика между "а" и "ъ", "о" и "у", и т.н., с нищо не показва, че заслужава такава помощ.
Иначе - приятен уикенд и на Вас!
Изображение

Аватар
sha4ev

Мнение от sha4ev » 13 Апр 2013 13:01

Rudy написа:
sha4ev написа:незнам какъв ви е проблема г-н/г-жо.но мисля че тези форуми са създадени точно за това някой пита друг отговаря.ако вашата мисия е да се заяждате с хората проблема си е ваш.но поне не пречете на другите да помагат с каквото могат и знаят.а за правописа мисля че забележката ви е неуместна и не на точното място. приятен уикенд.
Проблеми нямам - очевидно Вие имате. И да, форумите са за помощ и когато мога - помагам, но когато някой пита, без да използва препинателни знаци, главни букви, не прави разлика между "а" и "ъ", "о" и "у", и т.н., с нищо не показва, че заслужава такава помощ.
Значи да разбирам,че незавършилите Българска фиологоя нямат място тук.Ще го имам в предвид,когато ми се налага да търся съвет в този форум.И се надявам модераторите на този форум да ти обърнат малко внимание.Явно твойта работа е да следиш правописа на нас простосмъртните.Have a nice day mister.

Аватар
sha4ev

Мнение от sha4ev » 13 Апр 2013 13:06

martod написа:
zi_zi_top написа:Остави го човека! Той с нищо не е виновен, че някой му чете постовете и му отговаря. cool.gif
А стига бе докторе, сега пък тези които четем ли станахме виновни ? .. smile.gif
От кога този форум е станал литературен, че нещо съм пропуснал ? laugh.gif
Как да не му отговориш на човека, като поне се старае да пише на Кирилица за разлика от повечето потребители тук ..
:thumbsup:

RABATA

Мнение от RABATA » 13 Апр 2013 13:18

sha4ev написа:
Rudy написа:
Значи да разбирам,че незавършилите Българска фиологоя нямат място тук.Ще го имам в предвид,когато ми се налага да търся съвет в този форум.И се надявам модераторите на този форум да ти обърнат малко внимание.Явно твойта работа е да следиш правописа на нас простосмъртните.Have a nice day mister.
Защо ползваш думи, които не знаеш как се пишат?
Пише се филология, а не фиологоя!
Understand me?

Аватар
zi_zi_top
Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
Благодарил/а: 2 пъти
Получена  благодарност: 33 пъти

Мнение от zi_zi_top » 13 Апр 2013 16:40

sha4ev написа:...Have a nice day mister.
От мен да знаеш, че и английският език има граматика и запетайки (comma)! cool.gif Ако не ти идва отвътре не се напрягай.... blush.gif
Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!

Аватар
sha4ev

Мнение от sha4ev » 13 Апр 2013 19:43

zi_zi_top написа:
sha4ev написа:...Have a nice day mister.
От мен да знаеш, че и английският език има граматика и запетайки (comma)! cool.gif Ако не ти идва отвътре не се напрягай.... blush.gif
:thumbsup:

Аватар
sha4ev

Мнение от sha4ev » 13 Апр 2013 20:31

Явно съм попаднал не където трябва.Явно тук се учи на правопис.Съжалявам хората като вас,които с комплексите си
за малоценност,се опитват да привлекат внимание.От мен господа няма да го получите no.gifл.Още веднъж бъдете
щастливи.Аз СЪМ до тук с вашите тъпотии.Благодаря на мехаННика за помощта.

мехаННика
Получена  благодарност: 38 пъти

Мнение от мехаННика » 14 Апр 2013 01:58

Не се дразни прекалено,но винаги е по разбираемо когато се пише правилно. Без главни букви и точки наистина трябва да четеш 2-3 пъти за да схванеш смисъла на поста. Въпреки че снимката ти е добра, нещо не мога да се произнеса категорично. Ако все пак съединителя ти е над 100х км и не губи течност, проблема ти е в механичната част а не в хидравличния привод.

Аватар
sha4ev

Мнение от sha4ev » 14 Апр 2013 13:25

мехаННика написа:Не се дразни прекалено,но винаги е по разбираемо когато се пише правилно. Без главни букви и точки наистина трябва да четеш 2-3 пъти за да схванеш смисъла на поста. Въпреки че снимката ти е добра, нещо не мога да се произнеса категорично. Ако все пак съединителя ти е над 100х км и не губи течност, проблема ти е в механичната част а не в хидравличния привод.
Благодаря ти много.Значи за съжаление,ще се окаже в механичната част,защото течност не съм забелязал да губи.
Още веднъж Благодаря. :thumbsup:

Аватар
martod

Мнение от martod » 14 Апр 2013 22:39

sha4ev написа: Благодаря ти много.Значи за съжаление,ще се окаже в механичната част,защото течност не съм забелязал да губи.
До сега да го беше регулирал този съединител поне 10 пъти smile.gif и да видиш дали няма да се оправят нещата ..
СВЕТЪТ Е КРЪЧМА........ДА СЕДНЕМ НА ЕДНА МАСА....

Аватар
sha4ev

Мнение от sha4ev » 15 Апр 2013 09:25

martod написа:
sha4ev написа: Благодаря ти много.Значи за съжаление,ще се окаже в механичната част,защото течност не съм забелязал да губи.
До сега да го беше регулирал този съединител поне 10 пъти smile.gif и да видиш дали няма да се оправят нещата ..
Така е колега,но гледам да не бърничкам много нещо което все пак работи.Предпочитам да понауча нещо за дадената
част,и чак тогава да бърничкам.

Публикувай отговор