A, още нищо не си видял... biggrin.gifacf_prius написа:biggrin.gif Бахти глупостите, честно.
Цвинкса е толкоз сладкодумен и добре измислящ и премислящ нещата, че и Джорд Лукас би му завидял biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Мнение от mirott » 22 Мар 2013 15:58
A, още нищо не си видял... biggrin.gifacf_prius написа:biggrin.gif Бахти глупостите, честно.
mirott
Мнение от SFINKS » 22 Мар 2013 16:20
Кое е глупост май френд ..acf_prius написа:biggrin.gif Бахти глупостите, честно.
SFINKS
Мнение от acf_prius » 22 Мар 2013 16:36
Сфинкс, приятелю, имаш сериозни проблеми laugh.gif Кажи ми честно, ти някога качвал ли си се някога на хибрид? Или на Приус? Не, нали?SFINKS написа:Кое е глупост май френд ..acf_prius написа:biggrin.gif Бахти глупостите, честно.
Моята дизелова корола харчи 6 в София , толкова колкото и пръдливия Приус .. Смешно а ... И то като имаш предвид че изобщо не карам икономично , даже напротив .
На магистралата карам със 140-150 , харчи също 6 .
Ако искаш да пробваме колко ще харчи Приуса със тая скорост , да не се окаже че ще му е по-висок разхода .
И какво излиза , че всъщност Приуса е един голям балон който продължават да го надуват за собствено успокоение само пишман собствениците ..Е щом те кефи да си фантазирш че караш нещо необикновенно фантазирай си , всъщност изобщо не е така ..
acf_prius
acf_prius
Мнение от mirott » 22 Мар 2013 16:45
mirott
Мнение от SFINKS » 22 Мар 2013 17:11
Знаеш ли колко е смешно да предлагаш да сравняваме разхода на автомобил на метан и автомобил на дизел , на човек който е сменил преди това 5 автомобила които за били на метан или пропан бутан .acf_prius написа:Всъщност размислих - ако те бия по разход, не ти искам парите, искам само да признаеш пред всички, че не си прав - тук във форума.
SFINKS
Мнение от acf_prius » 22 Мар 2013 17:33
Пич, виж какво - има три варианта - ти или си страшно зле, или нарочно се заяждаш, или не разбираш кой какво пише в тоя форум. ЧОВЕКА ОТ КАРЛОВО ПИТА КОЕ ЩЕ МУ Е НАЙ-ИКОНОМИЧНО. Аз му казах, че хибрида не е неговата кола, щом търси максимум икономия на дълъг път и го посъветвах да слага метан и да пори. Тук обаче ти се намеси компетентно и взе да му обясняваш за дизела и колко хибридите не струват. Аз писах, че това "дизела е най-евтино гориво" са пълни глупости, след което ти почваш да ми опяваш за Приуса. Е какво общо има Приуса , който няма нищо общо в темата?!?SFINKS написа: Дай да сравним на магистралата със 140 км/ч колкото е разрешеното прехваленият хибрид със дизела .
Ама наистина , не със снимки и клавиатурни излеяния .
Ама виж кво - ако щеш бъди и изобретател на метановата уредба, изобщо не ме e*e колко му разбираш - със сигурност е повече от мен, защото аз нищо не разбирам, само знам единствено колко ми струва придвижването в последните 3 години, каква е цената на метана и къде има метанстанции. Никъде не съм написал, че съм специалист, ееееебати човека laugh.gifЗнам за метана и пропан бутана повече от теб бъди сигурен![]()
acf_prius
acf_prius
Мнение от slowtraveler » 22 Мар 2013 17:39
slowtraveler
Мнение от Japanese_fever » 22 Мар 2013 17:42
True.acf_prius написа:Има ли какво да коментира човек...SFINKS написа: Хибрида може да постигне нисък разход само с идиотски стил на шофиране , това е валидно обаче и за всеки друг автомобил ..
Japanese_fever
Мнение от zi_zi_top » 22 Мар 2013 17:55
zi_zi_top
Мнение от acf_prius » 22 Мар 2013 18:08
acf_prius
Мнение от zi_zi_top » 22 Мар 2013 18:16
zi_zi_top
Мнение от slowtraveler » 22 Мар 2013 18:25
slowtraveler
Мнение от Hursa » 22 Мар 2013 19:55
От къде дойде изводът, че колегата търси икономичен автомобил? До колкото разбрах от условията колегата си търси автомобил изключително за магистрала за сравнително бързо каране, за неголеми пътувания и икономия не го вълнува - "икономия не ме вълнува". За тези условия не е ли най-доброто - грант туризъм автомобил - полуспортен, предлагащ достатъчно удобства? Още повече, че цените им са съпоставими с тези на приус. А за хибрида при шофиране на висока скорост - бе обсъждано многократно - държи се нормално - приблизително около средното за автомобил с тази мощност. Разхода му е долу горе колкото бензинка с тази мощност, може би малко по малко.Даниел Чобанов написа:Въпроса ми е към всички ползватели на Приус. Интересуваме най вече дали да преминавам на такъв.Градското каране и икономия не ме вълнува защото живея в малък град.
Ще чакам откровенни отговори върху поставените условия по горе.
Hursa
Обратно към “Хибридно задвижване - Hybrid Synergy Drive (HSD)”
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта