A, още нищо не си видял... biggrin.gifacf_prius написа:biggrin.gif Бахти глупостите, честно.
Цвинкса е толкоз сладкодумен и добре измислящ и премислящ нещата, че и Джорд Лукас би му завидял biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
A, още нищо не си видял... biggrin.gifacf_prius написа:biggrin.gif Бахти глупостите, честно.
Кое е глупост май френд ..acf_prius написа:biggrin.gif Бахти глупостите, честно.
Сфинкс, приятелю, имаш сериозни проблеми laugh.gif Кажи ми честно, ти някога качвал ли си се някога на хибрид? Или на Приус? Не, нали?SFINKS написа:Кое е глупост май френд ..acf_prius написа:biggrin.gif Бахти глупостите, честно.
Моята дизелова корола харчи 6 в София , толкова колкото и пръдливия Приус .. Смешно а ... И то като имаш предвид че изобщо не карам икономично , даже напротив .
На магистралата карам със 140-150 , харчи също 6 .
Ако искаш да пробваме колко ще харчи Приуса със тая скорост , да не се окаже че ще му е по-висок разхода .
И какво излиза , че всъщност Приуса е един голям балон който продължават да го надуват за собствено успокоение само пишман собствениците ..Е щом те кефи да си фантазирш че караш нещо необикновенно фантазирай си , всъщност изобщо не е така ..
Знаеш ли колко е смешно да предлагаш да сравняваме разхода на автомобил на метан и автомобил на дизел , на човек който е сменил преди това 5 автомобила които за били на метан или пропан бутан .acf_prius написа:Всъщност размислих - ако те бия по разход, не ти искам парите, искам само да признаеш пред всички, че не си прав - тук във форума.
Пич, виж какво - има три варианта - ти или си страшно зле, или нарочно се заяждаш, или не разбираш кой какво пише в тоя форум. ЧОВЕКА ОТ КАРЛОВО ПИТА КОЕ ЩЕ МУ Е НАЙ-ИКОНОМИЧНО. Аз му казах, че хибрида не е неговата кола, щом търси максимум икономия на дълъг път и го посъветвах да слага метан и да пори. Тук обаче ти се намеси компетентно и взе да му обясняваш за дизела и колко хибридите не струват. Аз писах, че това "дизела е най-евтино гориво" са пълни глупости, след което ти почваш да ми опяваш за Приуса. Е какво общо има Приуса , който няма нищо общо в темата?!?SFINKS написа: Дай да сравним на магистралата със 140 км/ч колкото е разрешеното прехваленият хибрид със дизела .
Ама наистина , не със снимки и клавиатурни излеяния .
Ама виж кво - ако щеш бъди и изобретател на метановата уредба, изобщо не ме e*e колко му разбираш - със сигурност е повече от мен, защото аз нищо не разбирам, само знам единствено колко ми струва придвижването в последните 3 години, каква е цената на метана и къде има метанстанции. Никъде не съм написал, че съм специалист, ееееебати човека laugh.gifЗнам за метана и пропан бутана повече от теб бъди сигурен![]()
Има ли какво да коментира човек...SFINKS написа: Хибрида може да постигне нисък разход само с идиотски стил на шофиране , това е валидно обаче и за всеки друг автомобил ..
True.acf_prius написа:Има ли какво да коментира човек...SFINKS написа: Хибрида може да постигне нисък разход само с идиотски стил на шофиране , това е валидно обаче и за всеки друг автомобил ..
От къде дойде изводът, че колегата търси икономичен автомобил? До колкото разбрах от условията колегата си търси автомобил изключително за магистрала за сравнително бързо каране, за неголеми пътувания и икономия не го вълнува - "икономия не ме вълнува". За тези условия не е ли най-доброто - грант туризъм автомобил - полуспортен, предлагащ достатъчно удобства? Още повече, че цените им са съпоставими с тези на приус. А за хибрида при шофиране на висока скорост - бе обсъждано многократно - държи се нормално - приблизително около средното за автомобил с тази мощност. Разхода му е долу горе колкото бензинка с тази мощност, може би малко по малко.Даниел Чобанов написа:Въпроса ми е към всички ползватели на Приус. Интересуваме най вече дали да преминавам на такъв.Градското каране и икономия не ме вълнува защото живея в малък град.
Ще чакам откровенни отговори върху поставените условия по горе.
Потребители разглеждащи този форум: Bing [Bot] и 2 госта