Тези. Що не стават за нищо?

Aко кажем, че шума няма значение... то какво друго и е пикливото на мокро и сухо?lukabrazy написа:Използвам тази дебика и имам следните впечатления:По пиклива гума на вода и на сухо не съм карал ,доста е шумна,но дойде ли сняг до тук с критикитес тази гума съм се качвал в сняг и лед на такива места където всички останали са с вериги ,страшен катерач ,трябва да си най големия левак за да ти забуксува дори при най големия наклон.
Как е качеството на Барумките?the_rider написа:горе-долу за същите пари си взех Барум Норполарис и ми вършат идеална работа.......
prilicha na truck/pick-up guma!El Camino написа:http://www.gumi.bg/public/tires/tires_m ... =ASC&page=&
Тези. Що не стават за нищо?
До момента нямам никакви грижи с тях. Верно, че съм ги карол само 15-ина хил. км., но вече две зими вериги не съм слагал, само ги нося в багажника за калабалък. На асфолт също са доста добре. държат прилично и в дъжд и на сухо. Не съм карал дебица но за мен барума е класа над тях при почти равни пари.slowtraveler написа:Как е качеството на Барумките?the_rider написа:горе-долу за същите пари си взех Барум Норполарис и ми вършат идеална работа.......
Последно съм купувал Барум преди около 8г и тогава бяха много зле - след 7-8 месеца експлоатация и навъртяни около 25-30х.км страничния им борд даваше деформация - гумата ставаше крива и започваше да бие.
Така и не можах да износя Барумка лятна до нормален остатък на протектора 3мм - хвърлих 2 комплекта при доста добър протектор заради тези деформации...
Автомобила тогава беше Шкода фаворит. Нямаше проблеми с окачването. След барумките сложих GoodYear Vector 3 и с тях нямах абсолютно никакъв проблем или деформации (имаха само по-бързо износване тъй-като бяха всесезонни).
Barum са под шапката на Continental и мисля не са лоша алтенатива за парите си. Аз карам Bravuris вече година и съм много доволен, завъртях ги миналия месец с Michelin Pilot Primacy, които карах отзад и не виждам никаква разлика. Дори сега има сякаш много слабо изразен ефект на 'недозавиване' (ala ElCamino), вероятно поради по-меките стени на Мишлена.the_rider написа:До момента нямам никакви грижи с тях...slowtraveler написа:Как е качеството на Барумките?
Потребители разглеждащи този форум: Majestic-12 [Bot], Stivans и 8 госта