Изборни резултати
Re: Изборни резултати
kiki: провокираш ме да се самоцитирам от предния си пост...
http://solidbul.eu/?p=928
http://www.dw.de/%D0%B8%D0%BC%D0%B0%D0% ... a-16625836
не е по темата и ще си отклоним вниманието,както и ще се разединим,ако дискутираме твойте страхове. бих желал да попитам с какво те плаши станишев повече от борисов??? не разбирам хората които подкрепят борисов от страх ,защото аз разлика не правя....
http://www.youtube.com/watch?v=c8fKu4fCVGE
http://solidbul.eu/?p=928
http://www.dw.de/%D0%B8%D0%BC%D0%B0%D0% ... a-16625836
не е по темата и ще си отклоним вниманието,както и ще се разединим,ако дискутираме твойте страхове. бих желал да попитам с какво те плаши станишев повече от борисов??? не разбирам хората които подкрепят борисов от страх ,защото аз разлика не правя....
от фейсбу...„Г-н Борисов, много съжалявам, че не сте в добро здравословно състояние. Най-искрено Ви желая скорошно оздравяване! Може би ще Ви успокои факта, че почти 90% от нашите родители са с високо кръвно и периодично получават хипертонична криза. Така, че не сте сам в нещастието. Разбираме Ви!
Също може би ще Ви успокои факта, че когато един обикновен човек в България получи хипертонична криза той трябва:
1. да отиде до своето ДЖ.П.; (Дали знаете какво е дж.п.?)
2. да почака там около час-два, защото има други 10-тина човека преди него;
3. да си вземе направление за кардиолог. Тука обаче зависи кое число на месеца е. Принципно Ви съветвам да се постараеете да получавате хипертонична криза в началото намесеца защото тогава шансът да получите направление е по-голям. Ако получите хипертонична криза в края на месеца направление обикновено няма.
4. Сега е време с това направление да си запишете час за преглед. Отивате при най-близкия кардиолог и опаааа… изненада. Първият възможен час е за след около 40-45 дни. Тук е хубаво да Ви обърна внимание на това, че направлението, което хипотетично сте взели преди малко важи 1 месец. т.е. след 40-45 дни, за когато имате час за преглед, няма да имате направление.
И всичко това е валидно само при условие, че в града, в който живеете има болница. Ако няма, за да отидете при своето дж.п., когато имате хипиертонична криза, трябва да пътувате до най-близкия съседен град, в който има болница. Ами ако няма кой да Ви закара с автомобил?
После след като имате поставена диагноза процедурата с дж.п.-то се повтаря всеки месец , за да си заверите рецептурната книжка. Ноо, за това ще Ви разкажа друг път.
Знам, знам, че за всичко това са виновни Станишев и Доган и затова не Ви упреквам. Желая Ви бързо възстановяване.”
Също може би ще Ви успокои факта, че когато един обикновен човек в България получи хипертонична криза той трябва:
1. да отиде до своето ДЖ.П.; (Дали знаете какво е дж.п.?)
2. да почака там около час-два, защото има други 10-тина човека преди него;
3. да си вземе направление за кардиолог. Тука обаче зависи кое число на месеца е. Принципно Ви съветвам да се постараеете да получавате хипертонична криза в началото намесеца защото тогава шансът да получите направление е по-голям. Ако получите хипертонична криза в края на месеца направление обикновено няма.
4. Сега е време с това направление да си запишете час за преглед. Отивате при най-близкия кардиолог и опаааа… изненада. Първият възможен час е за след около 40-45 дни. Тук е хубаво да Ви обърна внимание на това, че направлението, което хипотетично сте взели преди малко важи 1 месец. т.е. след 40-45 дни, за когато имате час за преглед, няма да имате направление.
И всичко това е валидно само при условие, че в града, в който живеете има болница. Ако няма, за да отидете при своето дж.п., когато имате хипиертонична криза, трябва да пътувате до най-близкия съседен град, в който има болница. Ами ако няма кой да Ви закара с автомобил?
После след като имате поставена диагноза процедурата с дж.п.-то се повтаря всеки месец , за да си заверите рецептурната книжка. Ноо, за това ще Ви разкажа друг път.
Знам, знам, че за всичко това са виновни Станишев и Доган и затова не Ви упреквам. Желая Ви бързо възстановяване.”
- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 14 пъти
Това е нещо друго.rudolf написа: с какво те плаши станишев повече от борисов??? не разбирам хората които подкрепят борисов от страх ,защото аз разлика не правя....
Наистина ме хвана страх, че подкепяш един още по-голям наглец.

За разлика от главата, коремът казва кога е празен!
- zi_zi_top
- Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 33 пъти
Аз пък си мисля, че предимно старите хора трябва да ходим на избори, защото младите отиват по чужбина и не бива те да ни дробят попарата, която ще сърбаме ние тук. laugh.gif
Майтапът настрана, ама ако изборите можеха да променят нещо, отдавна щяха да са ги забранили!
Майтапът настрана, ама ако изборите можеха да променят нещо, отдавна щяха да са ги забранили!

Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
- Kiki
Защо съм толкова съгласен с теб?zi_zi_top написа:Майтапът настрана, ама ако изборите можеха да променят нещо, отдавна щяха да са ги забранили!
Сигурно защото си много прав?! laugh.gif laugh.gif laugh.gif
- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 334 пъти
- Получена благодарност: 364 пъти
Хм, дали младите не са по-умни?zi_zi_top написа:Аз пък си мисля, че предимно старите хора трябва да ходим на избори, защото младите отиват по чужбина...
Въпреки традиционното възпитание на децата ми за любов към Родината, от около година и двете деца твърдят, че няма да останат тук...
Което става все по-вероятно - все пак сина скоро ще стане на 18г, а и щерката не е малка, като и двамата учат активно езици и вземат сертификати...
И ги разбирам - при тази икономическа несигурност и нерегулярност тук, си е начинание с повишен риск да останеш тук - не се знае на следващия властимащ каква 'умна' идея ще му дойде в кухата кратуна...
Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
- didak
- Благодарил/а: 3 пъти
- Получена благодарност: 2 пъти
Ето нещо за Сергейчо!Kiki написа: Ха, сега дай нещо и за Сергейчо де. Така не е честно. Той мей е светец?! laugh.gif
Както виждаш - цяло евангелие, така че наистина скоро ще го канонизират...

http://www.svobodata.com/page.php?pid=11049&rid=154
Yaris 1,0-1999->Yaris 1,3-2009->Yaris 1,33-2009
- didak
- Благодарил/а: 3 пъти
- Получена благодарност: 2 пъти
Хайде малко да ви развеселя все пак -
Цецо посещава Бойко в правителствена болница и вижда, че ръцете му са вързани. Веднага се развикал:
- Защо сте го арестували? Той все още е премиер....
Доктора отговорил:
- Не е арестуван, ама не можахме иначе да го спрем, наряза всичката лента от кардиографа...
Цецо посещава Бойко в правителствена болница и вижда, че ръцете му са вързани. Веднага се развикал:
- Защо сте го арестували? Той все още е премиер....
Доктора отговорил:
- Не е арестуван, ама не можахме иначе да го спрем, наряза всичката лента от кардиографа...
Yaris 1,0-1999->Yaris 1,3-2009->Yaris 1,33-2009
- zi_zi_top
Аз и жена ми съвсем целенасочено внимаваме да не преекспонираме с патриотичното възпитание, защото после такива като ББ ги раздават "на бройка" за собствени цели.slowtraveler написа:...
Въпреки традиционното възпитание на децата ми за любов към Родината, от около година и двете деца твърдят, че няма да останат тук.....

Да не говорим колко патриоти са загинали на фронта изпратени от политици-мерзавци, които дори и майка си не почитат, а преследват чисто лични цели.

Изобщо не виждам някаква перспектива за младите хора в БГ. След 20 години тук ще сме само пенсионерите и най-тъпите българи и цигани, които нямат никакъв шанс да мръднат оттук. Само не знам кой ще ни храни???

Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
тамън червените бабички поуредяха, и антикомунистите от прехода влезоха в пенсионна възраст и ги подмениха
аз електората от последните 10 години го виждам така:
15% червени бабички.
15% антикомунистически дедовци..
5% други облагодетелстрани кръгове..
15% фалшификаций турски рейсове и цигани
5% вярващи и гласуващи за алтернативи..
45% безхаберни...
тъй наречения протестен вот е когато някой се обяви за антикомунист, излъже дедковците + 5-10% от безхаберните...
така погледнато как няма да бягаме,бягат децата и внуците ни кат си гласуваме с *уя
аз електората от последните 10 години го виждам така:
15% червени бабички.
15% антикомунистически дедовци..
5% други облагодетелстрани кръгове..
15% фалшификаций турски рейсове и цигани
5% вярващи и гласуващи за алтернативи..
45% безхаберни...
тъй наречения протестен вот е когато някой се обяви за антикомунист, излъже дедковците + 5-10% от безхаберните...
така погледнато как няма да бягаме,бягат децата и внуците ни кат си гласуваме с *уя
- Japanese_fever
- Автомобил: 2014 Toyota Zelas
- Получена благодарност: 1 път
Алтернативата винаги е този новият, дето се обявява за антикомунист.rudolf написа: 5% вярващи и гласуващи за алтернативи..
45% безхаберни...
После всички гласуват за него, справка - царя НДСВ, Боко ГЕРБ и т.н. по реда опрделене от ДС.

Забелязвате ли, че обикновено тези, дето печелят изборите са учредили партията няколко месеца преди изборите - демек нов човек - алтернатива, по-малкото зло, по-големите надежди...
Сега Боко ще спечели втори мандат и после неговата партия сигурно ще последва съдбата на НДСВ.
2014 Toyota Zelas, 2.5L VVT-i (2AR-FE), 6-speed
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 334 пъти
- Получена благодарност: 364 пъти
Не се смятам за безхаберен нито за дедко, но последните избори винаги са били избор на по-малкото зло, и съответно - протестен вот срещу досегашната система в опит да промени нещо...rudolf написа:...
Не виждам никакъв друг разумен избор. Другия вариант бе да се утвърждава доказалото се лошо управление, в което не виждам никакъв смисъл. В единия вариант имаш поне процент вероятност нещо да се промени...
Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???
- Kiki
Жорка, аз постъпвам по същия начин, въпреки, че виждам, че тези новите са производна на старите.slowtraveler написа: последните избори винаги са били избор на по-малкото зло, и съответно - протестен вот срещу досегашната система в опит да промени нещо...
Не виждам никакъв друг разумен избор.
Какво обаче да се прави?
Все се заблуждаваме, че като изберем по-малкото зло, нещата ще са по-нормални. Да, ама не!
Сега пак се опитват да присвоят гласовете на отчаяните комунисти с Пръмовата Кунева, но този път ще се излъжат доста по-малко старци, защото започват да им се поотварят очичките на най-заблудените. laugh.gif
- zi_zi_top
Тези дни все повече ми се затвърждава мнението, че всички политици начело с Боко, Серго, Доганчо и т.н. са пионки, които се движат по заповеди "отгоре", а най-вероятно и "отвън". Всичко е режисирано предварително, но "актьорите" не си знаят ролите и репликите им се подават в последния момент. Интересно ми е кой са определили за следващия премиер!? Предстои скоро да видим.
В цяла Южна Европа и Близкия Изток текат подобни процеси и това обслужва големи трансгранични интереси. Има специалисти по социална медиация и управление, които много точно направляват дори и народните възстания и движения. Няма нищо случайно и спонтанно. От Испания до Иран процесите са "контролиран взрив".
П.С. Преди 10-тина години излезе един страхотен филм "Да разлаем кучетата". Там са отговорите за подобни събития. Препоръчвам да го изгледате, макар че вече е стар. Това е филм, който беше "пророчество" за аферата "Люински" и всички последвали международни и вътрешни за Щатите събития. Приятно и умно гледане.
В цяла Южна Европа и Близкия Изток текат подобни процеси и това обслужва големи трансгранични интереси. Има специалисти по социална медиация и управление, които много точно направляват дори и народните възстания и движения. Няма нищо случайно и спонтанно. От Испания до Иран процесите са "контролиран взрив".
П.С. Преди 10-тина години излезе един страхотен филм "Да разлаем кучетата". Там са отговорите за подобни събития. Препоръчвам да го изгледате, макар че вече е стар. Това е филм, който беше "пророчество" за аферата "Люински" и всички последвали международни и вътрешни за Щатите събития. Приятно и умно гледане.