Изборни резултати
Re: Изборни резултати
Мнение от rudolf » 27 Фев 2013 13:28
http://solidbul.eu/?p=928
http://www.dw.de/%D0%B8%D0%BC%D0%B0%D0% ... a-16625836
не е по темата и ще си отклоним вниманието,както и ще се разединим,ако дискутираме твойте страхове. бих желал да попитам с какво те плаши станишев повече от борисов??? не разбирам хората които подкрепят борисов от страх ,защото аз разлика не правя....
http://www.youtube.com/watch?v=c8fKu4fCVGE
rudolf
Мнение от rudolf » 27 Фев 2013 14:29
Също може би ще Ви успокои факта, че когато един обикновен човек в България получи хипертонична криза той трябва:
1. да отиде до своето ДЖ.П.; (Дали знаете какво е дж.п.?)
2. да почака там около час-два, защото има други 10-тина човека преди него;
3. да си вземе направление за кардиолог. Тука обаче зависи кое число на месеца е. Принципно Ви съветвам да се постараеете да получавате хипертонична криза в началото намесеца защото тогава шансът да получите направление е по-голям. Ако получите хипертонична криза в края на месеца направление обикновено няма.
4. Сега е време с това направление да си запишете час за преглед. Отивате при най-близкия кардиолог и опаааа… изненада. Първият възможен час е за след около 40-45 дни. Тук е хубаво да Ви обърна внимание на това, че направлението, което хипотетично сте взели преди малко важи 1 месец. т.е. след 40-45 дни, за когато имате час за преглед, няма да имате направление.
И всичко това е валидно само при условие, че в града, в който живеете има болница. Ако няма, за да отидете при своето дж.п., когато имате хипиертонична криза, трябва да пътувате до най-близкия съседен град, в който има болница. Ами ако няма кой да Ви закара с автомобил?
После след като имате поставена диагноза процедурата с дж.п.-то се повтаря всеки месец , за да си заверите рецептурната книжка. Ноо, за това ще Ви разкажа друг път.
Знам, знам, че за всичко това са виновни Станишев и Доган и затова не Ви упреквам. Желая Ви бързо възстановяване.”
rudolf
- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 16 пъти
Мнение от Kiki » 27 Фев 2013 14:48
Това е нещо друго.rudolf написа: с какво те плаши станишев повече от борисов??? не разбирам хората които подкрепят борисов от страх ,защото аз разлика не правя....
http://www.youtube.com/watch?v=c8fKu4fCVGE
Наистина ме хвана страх, че подкепяш един още по-голям наглец.

Kiki
Freedom
- zi_zi_top
- Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 33 пъти
Мнение от zi_zi_top » 27 Фев 2013 18:47
Майтапът настрана, ама ако изборите можеха да променят нещо, отдавна щяха да са ги забранили!

Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
zi_zi_top
- Kiki
Мнение от Kiki » 28 Фев 2013 08:01
Защо съм толкова съгласен с теб?zi_zi_top написа:Майтапът настрана, ама ако изборите можеха да променят нещо, отдавна щяха да са ги забранили!
Сигурно защото си много прав?! laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Kiki
- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 365 пъти
- Получена благодарност: 399 пъти
Мнение от slowtraveler » 28 Фев 2013 08:18
Хм, дали младите не са по-умни?zi_zi_top написа:Аз пък си мисля, че предимно старите хора трябва да ходим на избори, защото младите отиват по чужбина...
Въпреки традиционното възпитание на децата ми за любов към Родината, от около година и двете деца твърдят, че няма да останат тук...
Което става все по-вероятно - все пак сина скоро ще стане на 18г, а и щерката не е малка, като и двамата учат активно езици и вземат сертификати...
И ги разбирам - при тази икономическа несигурност и нерегулярност тук, си е начинание с повишен риск да останеш тук - не се знае на следващия властимащ каква 'умна' идея ще му дойде в кухата кратуна...
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
slowtraveler
- didak
- Благодарил/а: 3 пъти
- Получена благодарност: 2 пъти
Мнение от didak » 28 Фев 2013 09:50
Ето нещо за Сергейчо!Kiki написа: Ха, сега дай нещо и за Сергейчо де. Така не е честно. Той мей е светец?! laugh.gif
Както виждаш - цяло евангелие, така че наистина скоро ще го канонизират...

http://www.svobodata.com/page.php?pid=11049&rid=154
didak
- didak
- Благодарил/а: 3 пъти
- Получена благодарност: 2 пъти
Мнение от didak » 28 Фев 2013 16:16
Цецо посещава Бойко в правителствена болница и вижда, че ръцете му са вързани. Веднага се развикал:
- Защо сте го арестували? Той все още е премиер....
Доктора отговорил:
- Не е арестуван, ама не можахме иначе да го спрем, наряза всичката лента от кардиографа...
didak
- zi_zi_top
Мнение от zi_zi_top » 28 Фев 2013 17:08
Аз и жена ми съвсем целенасочено внимаваме да не преекспонираме с патриотичното възпитание, защото после такива като ББ ги раздават "на бройка" за собствени цели.slowtraveler написа:...
Въпреки традиционното възпитание на децата ми за любов към Родината, от около година и двете деца твърдят, че няма да останат тук.....

Да не говорим колко патриоти са загинали на фронта изпратени от политици-мерзавци, които дори и майка си не почитат, а преследват чисто лични цели.

Изобщо не виждам някаква перспектива за младите хора в БГ. След 20 години тук ще сме само пенсионерите и най-тъпите българи и цигани, които нямат никакъв шанс да мръднат оттук. Само не знам кой ще ни храни???

Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
zi_zi_top
Мнение от rudolf » 01 Мар 2013 01:03
аз електората от последните 10 години го виждам така:
15% червени бабички.
15% антикомунистически дедовци..
5% други облагодетелстрани кръгове..
15% фалшификаций турски рейсове и цигани
5% вярващи и гласуващи за алтернативи..
45% безхаберни...
тъй наречения протестен вот е когато някой се обяви за антикомунист, излъже дедковците + 5-10% от безхаберните...
така погледнато как няма да бягаме,бягат децата и внуците ни кат си гласуваме с *уя
rudolf
- Japanese_fever
- Автомобил: 2014 Toyota Zelas
- Получена благодарност: 1 път
Мнение от Japanese_fever » 01 Мар 2013 01:50
Алтернативата винаги е този новият, дето се обявява за антикомунист.rudolf написа: 5% вярващи и гласуващи за алтернативи..
45% безхаберни...
тъй наречения протестен вот е когато някой се обяви за антикомунист, излъже дедковците + 5-10% от безхаберните...
После всички гласуват за него, справка - царя НДСВ, Боко ГЕРБ и т.н. по реда опрделене от ДС.

Забелязвате ли, че обикновено тези, дето печелят изборите са учредили партията няколко месеца преди изборите - демек нов човек - алтернатива, по-малкото зло, по-големите надежди...
Сега Боко ще спечели втори мандат и после неговата партия сигурно ще последва съдбата на НДСВ.
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
Japanese_fever
- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 365 пъти
- Получена благодарност: 399 пъти
Мнение от slowtraveler » 01 Мар 2013 07:29
Не се смятам за безхаберен нито за дедко, но последните избори винаги са били избор на по-малкото зло, и съответно - протестен вот срещу досегашната система в опит да промени нещо...rudolf написа:...
Не виждам никакъв друг разумен избор. Другия вариант бе да се утвърждава доказалото се лошо управление, в което не виждам никакъв смисъл. В единия вариант имаш поне процент вероятност нещо да се промени...
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
slowtraveler
- Kiki
Мнение от Kiki » 01 Мар 2013 08:40
Жорка, аз постъпвам по същия начин, въпреки, че виждам, че тези новите са производна на старите.slowtraveler написа: последните избори винаги са били избор на по-малкото зло, и съответно - протестен вот срещу досегашната система в опит да промени нещо...
Не виждам никакъв друг разумен избор.
Какво обаче да се прави?
Все се заблуждаваме, че като изберем по-малкото зло, нещата ще са по-нормални. Да, ама не!
Сега пак се опитват да присвоят гласовете на отчаяните комунисти с Пръмовата Кунева, но този път ще се излъжат доста по-малко старци, защото започват да им се поотварят очичките на най-заблудените. laugh.gif
Kiki
- zi_zi_top
Мнение от zi_zi_top » 01 Мар 2013 09:33
В цяла Южна Европа и Близкия Изток текат подобни процеси и това обслужва големи трансгранични интереси. Има специалисти по социална медиация и управление, които много точно направляват дори и народните възстания и движения. Няма нищо случайно и спонтанно. От Испания до Иран процесите са "контролиран взрив".
П.С. Преди 10-тина години излезе един страхотен филм "Да разлаем кучетата". Там са отговорите за подобни събития. Препоръчвам да го изгледате, макар че вече е стар. Това е филм, който беше "пророчество" за аферата "Люински" и всички последвали международни и вътрешни за Щатите събития. Приятно и умно гледане.
zi_zi_top
- Всичко за TOYOTA
- ↳ Общи теми
- ↳ Клубни срещи
- ↳ Toyota Мания
- Технически въпроси
- ↳ Общи технически въпроси
- ↳ Двигатели
- ↳ Газови уредби
- ↳ Електрическа система, навигация, музика
- ↳ Хибридно задвижване - Hybrid Synergy Drive (HSD)
- ↳ Трансмисия
- ↳ Спирачна система
- ↳ Окачване
- ↳ Интериор/екстериор
- Електрически автомобили
- ↳ Общи разсъждения
- ↳ Електрически автомобили Тойота
- ↳ Зарядни станции
- LEXUS
- ↳ Общи теми
- ↳ Технически въпроси
- Отдел Subaru