Toyota Avensis model 2001 TSB = ?
Toyota Avensis model 2001 TSB = ?
Някой знае ли от къде може да се намери TSB за Toyota Avensis model 2001 ?
Волана скърца и ме побърква. Смазах където препоръчаха - нищоugabuga написа:sth, kvo napravi ti ia sasipa ot remontia taia kola

На 120 и 180 км. в час вибрира волана - май ще да е от гумите. Като сложа зимните ще видя дали има промяна.
Скоростният лост скърцаше - ТМ Ауто го оправиха вместо скърцането на волана за 15 мин.
Сега пък от задните накладки свири от време на време ... може да не са те ...
Изобщо много е музикална колата

- Japanese_fever
- Автомобил: 2014 Toyota Zelas
- Получена благодарност: 1 път
и моята е така, и аз сега като сложа зимните ще видя как е. на моята вибрира волана над 120 като натисна леко спирачката(може би е от старите летни гуми..), или изкривена джанта.. или нещо от кормилната щанга, ос или каквото там..sth написа:На 120 и 180 км. в час вибрира волана - май ще да е от гумите. Като сложа зимните ще видя дали има промяна.

stay up and keep shining!!
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки

A na 180 vibrira li pak ?newmiro написа:и моята е така, и аз сега като сложа зимните ще видя как е. на моята вибрира волана над 120 като натисна леко спирачката(може би е от старите летни гуми..), или изкривена джанта.. или нещо от кормилната щанга, ос или каквото там..sth написа:На 120 и 180 км. в час вибрира волана - май ще да е от гумите. Като сложа зимните ще видя дали има промяна.
-
- Получена благодарност: 1 път
Re: Toyota Avensis model 2001 TSB = ?
http://techdoc.toyota-europe.com/tsb_mp ... d=&lang=Ensth написа:Някой знае ли от къде може да се намери TSB за Toyota Avensis model 2001 ?
- alex_varna
- Благодарил/а: 1 път