Toyota Avensis model 2001 TSB = ?
sth
ugabuga
Мнение от sth » 15 Окт 2006 22:23
Волана скърца и ме побърква. Смазах където препоръчаха - нищоugabuga написа:sth, kvo napravi ti ia sasipa ot remontia taia kola

На 120 и 180 км. в час вибрира волана - май ще да е от гумите. Като сложа зимните ще видя дали има промяна.
Скоростният лост скърцаше - ТМ Ауто го оправиха вместо скърцането на волана за 15 мин.
Сега пък от задните накладки свири от време на време ... може да не са те ...
Изобщо много е музикална колата

sth
- Japanese_fever
- Автомобил: 2014 Toyota Zelas
- Получена благодарност: 1 път
Мнение от Japanese_fever » 16 Окт 2006 04:56
Nakladkite moje da sa za smqna za tova da svirqt.
2014 Toyota Zelas, 2.5L VVT-i (2AR-FE), 6-speed
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
Japanese_fever
Мнение от newmiro » 16 Окт 2006 12:02
и моята е така, и аз сега като сложа зимните ще видя как е. на моята вибрира волана над 120 като натисна леко спирачката(може би е от старите летни гуми..), или изкривена джанта.. или нещо от кормилната щанга, ос или каквото там..sth написа:На 120 и 180 км. в час вибрира волана - май ще да е от гумите. Като сложа зимните ще видя дали има промяна.

stay up and keep shining!!
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки

newmiro
Мнение от sth » 16 Окт 2006 12:57
A na 180 vibrira li pak ?newmiro написа:и моята е така, и аз сега като сложа зимните ще видя как е. на моята вибрира волана над 120 като натисна леко спирачката(може би е от старите летни гуми..), или изкривена джанта.. или нещо от кормилната щанга, ос или каквото там..sth написа:На 120 и 180 км. в час вибрира волана - май ще да е от гумите. Като сложа зимните ще видя дали има промяна.
sth
Мнение от sth » 16 Окт 2006 12:58
dnes mi proglushiha ushite i sam pochti 100% siguren, che e zadna liava. Osven tova, kato pochna da durpam v dvijenie ruchnata spira i se poiaviava sled malko. Kato nibia krachnata spira za dosta poveche ...Japanese_fever написа:Nakladkite moje da sa za smqna za tova da svirqt.
sth
-
- Получена благодарност: 1 път
Re: Toyota Avensis model 2001 TSB = ?
Мнение от Scott » 16 Окт 2006 14:35
http://techdoc.toyota-europe.com/tsb_mp ... d=&lang=Ensth написа:Някой знае ли от къде може да се намери TSB за Toyota Avensis model 2001 ?
Scott
- alex_varna
- Благодарил/а: 1 път
Мнение от alex_varna » 16 Окт 2006 20:23
При мойта волана почва да вибрира също на 120км/ч , но като дадеш малко повечко гас се оправя

TOYOTA AVENSIS 2012 г., 2.0 D4D 124 КС
TOYOTA YARIS, 2004 г. 1000 куб., vvti
PEUGEOT 407, 2006г., 2000 куб., HDI
Ex:
TOYOTA AVENSIS , 1999 г. 2000 куб. TD
TOYOTA YARIS, 2004 г. 1000 куб., vvti
PEUGEOT 407, 2006г., 2000 куб., HDI
Ex:
TOYOTA AVENSIS , 1999 г. 2000 куб. TD
alex_varna
ALTEZZA
Мнение от sth » 16 Окт 2006 21:00
Az napravo shte gi smenia sas zimniALTEZZA написа:znachi nai veroiatno imash izkriveni spirachni diskove, ot tam bih pochnal.newmiro написа:на моята вибрира волана над 120 като натисна леко спирачката
za ostanalite det im vibrira bez da natishkat spirachkata, napravete po edin balans na gumite.

sth
Обратно към “Общи технически въпроси”
Иди на
- Всичко за TOYOTA
- ↳ Общи теми
- ↳ Клубни срещи
- ↳ Toyota Мания
- Технически въпроси
- ↳ Общи технически въпроси
- ↳ Двигатели
- ↳ Газови уредби
- ↳ Електрическа система, навигация, музика
- ↳ Хибридно задвижване - Hybrid Synergy Drive (HSD)
- ↳ Трансмисия
- ↳ Спирачна система
- ↳ Окачване
- ↳ Интериор/екстериор
- Електрически автомобили
- ↳ Общи разсъждения
- ↳ Електрически автомобили Тойота
- ↳ Зарядни станции
- LEXUS
- ↳ Общи теми
- ↳ Технически въпроси
- Отдел Subaru