Проблем с TOYOTA CARINA!
-
Проблем с TOYOTA CARINA!
Здравейте колеги, отскоро съм притежател на тойота карина 96 год. и имам следния проблем: отначало трудно палеше, след което се оправи, но започна най-неочаквано да гасне в движение и въобще да не иска да запали повече. Ако успее да запали, започва да се тресе и да прави детонации при подаване на газ. До момента е минала през трима майстори, в момента е в сервиза на Тойота и все още никой не може да диагностицира точния проблем. Последно ми казаха да си търся компютър, така че ако някой е имал подобен проблем моля да ми помогне. 

Re: Проблем с TOYOTA CARINA!
Значи сигорно са проверили филтрите, свещите и кабелитеevgeniy.dimitrov написа:Здравейте колеги, отскоро съм притежател на тойота карина 96 год. и имам следния проблем: отначало трудно палеше, след което се оправи, но започна най-неочаквано да гасне в движение и въобще да не иска да запали повече. Ако успее да запали, започва да се тресе и да прави детонации при подаване на газ. До момента е минала през трима майстори, в момента е в сервиза на Тойота и все още никой не може да диагностицира точния проблем. Последно ми казаха да си търся компютър, така че ако някой е имал подобен проблем моля да ми помогне.
Провериха ли топлинния датчик имах много подобен проблем ,беше заминал без да дава гежка на компютара.и аз така като теб през много сервизи минах и никой не се сети просто да го разкачи .при мен се получи така открих проблема.успех.Petar написа:Значи сигорно са проверили филтрите, свещите и кабелитеevgeniy.dimitrov написа:Здравейте колеги, отскоро съм притежател на тойота карина 96 год. и имам следния проблем: отначало трудно палеше, след което се оправи, но започна най-неочаквано да гасне в движение и въобще да не иска да запали повече. Ако успее да запали, започва да се тресе и да прави детонации при подаване на газ. До момента е минала през трима майстори, в момента е в сервиза на Тойота и все още никой не може да диагностицира точния проблем. Последно ми казаха да си търся компютър, така че ако някой е имал подобен проблем моля да ми помогне.
Колега, напиши от къде си. Така някой от съфорумниците ще може да те насочи към "майстор" - за посочения проблем, или за споменатия модел на автомобила.evgeniy.dimitrov написа:Здравейте колеги, отскоро съм притежател на тойота карина 96 год. и имам следния проблем: отначало трудно палеше, след което се оправи, но започна най-неочаквано да гасне в движение и въобще да не иска да запали повече. Ако успее да запали, започва да се тресе и да прави детонации при подаване на газ. До момента е минала през трима майстори, в момента е в сервиза на Тойота и все още никой не може да диагностицира точния проблем. Последно ми казаха да си търся компютър, така че ако някой е имал подобен проблем моля да ми помогне.