Проблем с TOYOTA CARINA!

evgeniy.dimitrov

Проблем с TOYOTA CARINA!

Мнение от evgeniy.dimitrov » 07 Ное 2012 20:51

Здравейте колеги, отскоро съм притежател на тойота карина 96 год. и имам следния проблем: отначало трудно палеше, след което се оправи, но започна най-неочаквано да гасне в движение и въобще да не иска да запали повече. Ако успее да запали, започва да се тресе и да прави детонации при подаване на газ. До момента е минала през трима майстори, в момента е в сервиза на Тойота и все още никой не може да диагностицира точния проблем. Последно ми казаха да си търся компютър, така че ако някой е имал подобен проблем моля да ми помогне. sad.gif

Аватар
Petar

Re: Проблем с TOYOTA CARINA!

Мнение от Petar » 07 Ное 2012 23:30

evgeniy.dimitrov написа:Здравейте колеги, отскоро съм притежател на тойота карина 96 год. и имам следния проблем: отначало трудно палеше, след което се оправи, но започна най-неочаквано да гасне в движение и въобще да не иска да запали повече. Ако успее да запали, започва да се тресе и да прави детонации при подаване на газ. До момента е минала през трима майстори, в момента е в сервиза на Тойота и все още никой не може да диагностицира точния проблем. Последно ми казаха да си търся компютър, така че ако някой е имал подобен проблем моля да ми помогне. sad.gif
Значи сигорно са проверили филтрите, свещите и кабелите

alalexll

Мнение от alalexll » 08 Ное 2012 10:07

Petar написа:
evgeniy.dimitrov написа:Здравейте колеги, отскоро съм притежател на тойота карина 96 год. и имам следния проблем: отначало трудно палеше, след което се оправи, но започна най-неочаквано да гасне в движение и въобще да не иска да запали повече. Ако успее да запали, започва да се тресе и да прави детонации при подаване на газ. До момента е минала през трима майстори, в момента е в сервиза на Тойота и все още никой не може да диагностицира точния проблем. Последно ми казаха да си търся компютър, така че ако някой е имал подобен проблем моля да ми помогне. sad.gif
Значи сигорно са проверили филтрите, свещите и кабелите
Провериха ли топлинния датчик имах много подобен проблем ,беше заминал без да дава гежка на компютара.и аз така като теб през много сервизи минах и никой не се сети просто да го разкачи .при мен се получи така открих проблема.успех.

Аватар
horeishio

Мнение от horeishio » 14 Ное 2012 21:55

Колега, напиши от къде си. Така някой от съфорумниците ще може да те насочи към "майстор" - за посочения проблем, или за споменатия модел на автомобила.
Изображение
Toyota Carina E Wagon, GLI,4AFE,1.6,(99 Hp),1996
Toyota Avensis Wagon III,2ZR-FAE,1.8 (147 Hp), 2009
Toyota Sequoia Platinum 2014
Благословен да бъде този, който няма какво да каже и въпреки това мълчи!

Публикувай отговор