Няма нуждаRudy написа:Със същия успех мога да направя и снимка за другата теза...

Rudy написа:...виж подписа
Няма нуждаRudy написа:Със същия успех мога да направя и снимка за другата теза...
Rudy написа:...виж подписа
Не мога да разбера защо дразниш тези дето харесват Приус? На тебе не ти харесва - ОК, ама що не ги оставиш те да си я харесват? Показах ти снимка, като отговор на твойта с гоуфа. Но 3,03/100 (93,1 mpg) ли му е средния разход?Scott написа:Руди, туй в защита на теорията за икономичността на хибридите или напротив? Щото аз не мисля че +50mpg (imp) e нисък комбиниран разход, ама щом драйвърите на Приус го харесват ще замълча...Rudy написа:Такива снимки всеки може да пусне...
Защото те ни карат всички да го харесвамеRudy написа:Scott написа:... що не ги оставиш те да си я харесват? Показах ти снимка, като отговор на твойта с гоуфа. Но 3,03/100 (93,1 mpg) ли му е средния разход?
Няма нужда да е директно. Просто ако ти трябва икономичен автомобил не е задължително да е Приус. В моя случай правя по 100 мили на ден само до работа и хибрид (Приус/Аурис) беше едната от възможностите. Но като направих сметка на разходите и имайки предвид че 70% от пътуването ми е извънградско си взех дизел.Vesko написа:Scott, niama kak direktno da sravniavash razlichni avtomobili po razhod...
Надали V8, макар и дизел е по-икономичен. Така че преките сравнения пак не са приложими.Scott написа:Няма нужда да е директно. Просто ако ти трябва икономичен автомобил не е задължително да е Приус. В моя случай правя по 100 мили на ден само до работа и хибрид (Приус/Аурис) беше едната от възможностите. Но като направих сметка на разходите и имайки предвид че 70% от пътуването ми е извънградско си взех дизел.Vesko написа:Scott, niama kak direktno da sravniavash razlichni avtomobili po razhod...
Точно в твоя случай си се утепал за хибрид. Както и да е, всеки си прави там разни сметки според случая. Щом ти е кеф да ти трака ярмомелката и да ръчкаш скоростите си е лично твой проблем. Да обаче забелязвам, че сметките ти пак нещо са без кръчмар. Не забравяй, че разходите по един автомобил не са само гориво..., а и само гориво да са пак хибрида те бие отвсякъде.Scott написа:Няма нужда да е директно. Просто ако ти трябва икономичен автомобил не е задължително да е Приус. В моя случай правя по 100 мили на ден само до работа и хибрид (Приус/Аурис) беше едната от възможностите. Но като направих сметка на разходите и имайки предвид че 70% от пътуването ми е извънградско си взех дизел.Vesko написа:Scott, niama kak direktno da sravniavash razlichni avtomobili po razhod...
При липса на кръчмари около мен, аз се уповавам на сметките на специализирани издания като WhatCar. Та те викат, че за 3 години експлоатация усреднените разходи на Гоуфа са 48 пенса за миля, а на Приус - 50.prius 3 написа:...обаче забелязвам, че сметките ти пак нещо са без кръчмар...
Ти можеш да твърдиш каквото си искаш. Но нали знаеш, че веднага можем да се информираме какво твърдят не само ти,приус3 и някой друг,а много повече хора за разхода си. Хайде запази спокойствие с тия изказвания. 105 коня Голф с Приус ли сравняваш. Вероятно и пълна механика като скорости със 136 коня автоматик Приус?Scott написа: А средния ми разход за 8800 мили е 75.4. mpg по БК, 68 по зареждане. Ей затова твърдя че един дизел ще е винаги по-икономичен от хибрид със сходна кубатура и/или мощност.
скорости по-високи от 70mph
Голф механика с половината обордуване на Приус? Отново почваш да ме разсмиваш. ГОУФ му кажете и не спорете. Вероятно Фиетса 1.25 ще е по-изгодна.Scott написа:При липса на кръчмари около мен, аз се уповавам на сметките на специализирани издания като WhatCar. Та те викат, че за 3 години експлоатация усреднените разходи на Гоуфа са 48 пенса за миля, а на Приус - 50.prius 3 написа:...обаче забелязвам, че сметките ти пак нещо са без кръчмар...
Ами ние казахме,че Хондата е страхотна и си продължихме по програма. biggrin.gifJapanese_fever написа:Абе момчета, човека се е насочил към Хонда Сивик.
Никъде не е споменал, че ще си купува Приус.
Пишете си във вашата тема, това не е тема нито за Тойота, нито за Приус!
Като ще сравняваш кон с магаре да си беше взел една Дачия Логан 1,5 дци 75 катъра и километъра можеше да ти се върже на 10 цента.Scott написа:При липса на кръчмари около мен, аз се уповавам на сметките на специализирани издания като WhatCar. Та те викат, че за 3 години експлоатация усреднените разходи на Гоуфа са 48 пенса за миля, а на Приус - 50.prius 3 написа:...обаче забелязвам, че сметките ти пак нещо са без кръчмар...
Потребители разглеждащи този форум: Google [Bot] и 7 госта