А иначе има записани рекорди за теглене на самолет с зъби/ххх и т.н. - така че мисля,че приключвам темата за совалката. laugh.gif
За съжаление Баджа май е най-бутиковият модел на и без това бутиковата марка Субару - поне в БГ.

Чете се Баха от испански.Akima написа:
За съжаление Баджа
Не Toyko - никакъв майтап....Toyko написа:това с фиат някакъв майтап ли е?
аз вече в къщи батерия, душ и лампа не си купувам , ако е италианска !!!!
мерси не знаех че исузу имат, ще видя сега, кои ги продава, цените им са в евро ? някакви отзиви ?prius 3 написа:Карал съм предния модел на Хилукс. Невероятно здрава машина. Товарно животно, което държи на товарене и всякакви издевателства. Не забравяй обаче, че това е работна кола и ако ще го ползваш за други цели да не останеш разочарован. Комфорта е спартански и возията е като на ГАЗ-ка. Разхода на гориво е около 8/100 празен и около 10 натоварен. Там вече зависи и как го товариш и как настъпваш, но повече от 12/100 трудно ще ги докараш. Говоря ти за 2,4 ДТ.
Също така можеш да погледнеш за ISUZU D-Max. Не съм карал, но съм чувал много добри отзиви за тях.
това приключва интереса майslowtraveler написа:
Но става само за асфалт - доста е нисък и задното му окачване е доста свалено до пътя (пружините сигурно са на под 10см от пътя до задните колела, което е проблем при качване на бордюр)...
Потребители разглеждащи този форум: Google [Bot] и 4 госта